Kim Kardashian lüks araba koleksiyonu yaklaşık 2,1 milyon dolar


Kim Kardashian lüks araba koleksiyonu yaklaşık 2,1 milyon dolar

Vay canına, bu gerçekten çılgın. Kim Kardashian'ın büyük bir araba hayranı olması yeni bir şey değil.

Bu lüsk Arabaları bir anda görmek ise insanın nefesini kesiyor. Yüksek beygir güçlü arabaları evin önüne dizmiş, vaybe sevgili Bayan CAR-dashian!

Kim'in Los Angeles'ın kuzeyindeki Hidden Hills'teki evinin havadan görünümü, Kim'in bir arabaya karar vermekte kolay olmayabileceğini gösteriyor. Orada kullanılmak üzere sekiz lüks araba bekliyor.

Bunlar arasında Range Rover Autobiography'nin (400.000 $'a mal olan) iki versiyonu, 2023 Cadillac Escalade ve 2022 Maybach yer alıyor. Şık Arabaların toplam maliyeti yaklaşık 2,1 milyon dolar.

Yani Kim Kardashian'da lüks arabaların villanın duvar rengiyle eşleşmesi gerekiyor, bu çok açık!

"Moda" ile yaptığı bir röportajda, bir keresinde pahalı aşıklara olan aşkından bahsetmişti. “Ben her zaman bir araba kızı oldum. Sadece arabaları seviyorum” dedi. Ama tabii ki, hazır bir galibiyetle yetinseydi, Kim Kardashian olmazdı. Kim ile her şey özel yapımdır.


Lüks mülkünün "Moda" video turunda "Çok özel bir şey istedim" diyor. En sevdiği üç tanesini gösteriyor - hepsi mat gri. “Arabalarımın çevreye uyum sağlamasını istedim. Evim gri ve dolgulu buna uygun olmalı. Bu yüzden hepsini daha önce sahip olduğum gümüş yerine mat gri renkte yaptırdım.


Özellikle en sevdiği üç tanesini övüyor. Bir Lamborghini Urus Malikanesi. Rolls-Royce Ghost'u (400.000 $'a mal oluyor), "kaputun üzerindeki en şirin küçük kristal bayana" sahip olduğunu söylüyor.

Ve en sevdiği bebeğinden "her zaman, her zaman". Eski eşi Kanye West'in (45) bir zamanlar hediye ettiği Maybach Sedan'ı. "Onunla ilgili her şeyi seviyorum," diye coşuyor Kim - ve elbette artık Kanye değil, araba anlamına geliyor. Bilindiği üzere sırtını döndü.


Çocukları ehliyet almak için henüz çok küçük. Ama başladığında, en azından dört çocuklu araba için kavga yok.


ilgili Haberler



ilgili Haberler



ilgili Haberler