92 yaşındaki Rupert Murdoch Jerry Hall'li terk etti


92 yaşındaki Rupert Murdoch Jerry Hall'li terk etti

92 yaşındaki Medya patronu Rupert Murdoch ve eski Jerry Hall'dan Mick Jagger sadece birkaç yıl evli kaldılar.

Geçen yılki boşanmanın ardından, ayrılığın nasıl sona ermesi gerektiğine dair yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. 92 yaşındaki oyuncuyu iyi değerlendirmiyorlar.

Ağustos 2022 itibarıyla Rupert Murdoch ve Jerry Hall resmen boşandı. Ancak ayrılığın yeni detayları hâlâ kamuoyuna duyuruluyor. Murdoch'un modelle evliliğini tek cümleyle bitirdiği artık biliniyor. Ama şahsen değil, e-posta ile - ve görünüşe göre herhangi bir uyarı olmadan.


Vanity Fair dergisindeki bir habere göre, milyarder medya patronu dördüncü karısına bir metin mesajı göndererek onu düpedüz terk etti: "Jerry, ne yazık ki evliliğimizi bitirmeye karar verdim." 92 yaşındaki adamın şöyle yazdığı söyleniyor: "Kesinlikle iyi zamanlarımız oldu, ama yapacak çok işim var... New York'taki avukatım sizinle hemen temasa geçecek."


Makale ayrıca, Hall'un İngiltere'nin Oxfordshire kentindeki evine kameraların kurulduğunu söyledi. Hall'un daha sonra boşanma anlaşmasının bir parçası olarak aldığı evden görüntüler, Murdoch'un New York'taki Fox yayıncısının genel merkezine yayınlandı.


Mick Jagger'ın devreye girdiği söyleniyor

"Vanity Fair", Hall'un eski ortağı Rolling Stones solisti Mick Jagger'ın ardından müdahale ettiğini yazıyor. Güvenlik kameralarını kapatması için eve bir güvenlik servisi gönderdi.

Dergiye göre Hall'un Bel Air'deki evinden taşınması için sadece 30 günü vardı. Ayrıca, eşyaların kendisine ait olduğunu kanıtlamak için makbuz sağlaması istendi. 66 yaşındaki arkadaşına, boşandığı için hazırlıksız yakalandığını, çiftin "hiç kavga etmediğini" söylediği söyleniyor.


nişan bozuldu

Mart 2023'te Murdoch'un yeniden nişanlandığı açıklandı. Medya patronu, beşinci evliliğini ortağı Ann Lesley Smith ile planlıyordu. Ancak sadece iki hafta sonra Vanity Fair, Murdoch'a yakın kaynaklara dayanarak, nişanın "aniden" kesildiğini bildirdi.


Hall ve Murdoch, ilişkilerini 2015'in sonlarında halka açıkladılar ve 2016'da Londra'da evlendiler. Temmuz 2022'de, Ağustos ayında tamamlanan boşanma davası açıldı. Hall daha önce Mick Jagger ile çıkmıştı ve ikisinin birlikte dört çocuğu var.


66 yaşındaki Murdoch için zaten dördüncü eşti. Girişimci, 1956'dan 1967'ye kadar bir kızı olan Patricia Booker ile evlendi. Yazar Anna Murdoch Mann ile ikinci evliliğinden üç çocuğu daha var. 1999-2013 yılları arasında evli olduğu girişimci Wendi Deng'den de iki çocuğu var.