Jamie Foxx klinikte Doktorlar hala teşhis koyamadılar


Jamie Foxx klinikte Doktorlar hala teşhis koyamadılar

İyi haber kızından geldi: Jamie Foxx daha iyiye gidiyor. Doktorları hala onun sorununun tam olarak ne olduğunu bilmiyorlar.

Hafta ortasında şok haber hızla yayıldı: Hollywood oyuncusu Jamie Foxx (55) hastaneye kaldırıldı. Kısa bir süre sonra kızı Corinne Foxx (29), Instagram üzerinden babasının "tıbbi bir komplikasyon" nedeniyle tedavi gördüğünü doğruladı. Ama zaten iyileşiyor, diye yazdı Corinne gönderisinde. Zaten yine şaka yaptığı da söylendi. Ancak ABD portalı "TMZ"nin bildirdiği gibi, Foxx'un neden bu acil duruma girdiği hala net değil. Doktorlarının, ondaki tıbbi sorunun neden kaynaklandığını henüz bilmediği de söyleniyor.


Rapora göre Jamie Foxx halen hastanede. Önümüzdeki birkaç gün içinde, bazı testler karanlığa daha fazla ışık getirecek. Ayrıca oyuncunun hastaneden çıkışına ne zaman izin verileceği de belirsizliğini koruyor. Şu anda kimse kameraya dönmeyi düşünmez. Foxx şu anda Cameron Diaz (50) ile birlikte yeni filmi "Back in Action"ın çekimlerinin ortasında.


Back in Action'ın çekimleri nasıl gidiyor?

"TMZ"nin daha fazla bildirdiği gibi, Foxx'un rolünün gerçekten kutuda olması için toplam sekiz günlük çekimi daha tamamlaması gerekecekti. Ancak projenin nasıl devam edeceği henüz netlik kazanmadı. Filmin önümüzdeki hafta içinde kesin olarak tamamlanacağını yapım çevrelerinden öğrendik. Ayrıca Foxx sahnelerinin yeniden mi yazılacağı, yedek bir oyuncunun devreye girip girmeyeceği ya da henüz çekilmesi gereken sahnelerin silinip silinmeyeceği de henüz kararlaştırılmadı. Bu arada "People" dergisi, yapımcıların Perşembe günü Foxx'un yerine geçecek bir oyuncuyu kamera karşısına geçirdiklerinin söylendiğini bildirdi. Önümüzdeki birkaç gün hangi versiyonun doğru olduğunu gösterecek.