Angelina Jolie Mark Mahoney'in güvendiği dövme sanatçısı


Angelina Jolie Mark Mahoney'in güvendiği dövme sanatçısı

Mark Mahoney, yıldızların güvendiği dövme sanatçısıdır. Müşterileri arasında favorilerinden biri olan Angelina Jolie de var.

Amerikalı dövme sanatçısı Mark Mahoney (d. 1957), yeni sanat eserlerine sahip olmak isteyen birçok ünlü için muhtemelen en popüler temas noktalarından biridir. Müşterileri arasında şarkıcı Lady Gaga (37) ve basketbol efsanesi Shaquille O'Neal (51) dahil olmak üzere spordan müziğe yıldızlar yer alıyor. "Dünya Pazarı" ile yaptığı röportajda Mahoney, film yıldızı Angelina Jolie'nin (47) "kesinlikle favorilerinden" biri olduğunu açıklıyor.


Angelina Jolie 'harika bir insan'

Sanatçı onu çocukken bile tanıyordu. Mahoney, "Angelina çok zeki ve fikirleri her zaman çok orijinal," diyor. Jolie "harika bir insan ve iyi bir anne". Ayrıca "ona arkadaş diyebilmek çok özel bir şeydi". Ayrıca bazı çocuklarına dövme yaptırma ayrıcalığına sahiptir.


Her ikisi de müşteri olan eski futbolcu David Beckham (47) ve oğlu Brooklyn (24) ile benzer. Beckham çocuğu ilk Mahoney dövmesini 2017'de 18 yaşındayken yaptırdı.

Dövme sanatçısı, Lady Gaga'nın da "harika" olduğunu ve "normal insanlar arasında kendini rahat" hissettiğini söylüyor. "Aynen öyle, küçük Gaga, Doğu L.A.'den sert kızlarla oturup sohbet ediyor."

Angelina Jolie, dövme sanatçısı Mark Mahoney'nin müşterisidir.

Yıldızlar genellikle özellikle kendilerine acımazlar, ancak bir ünlüyle "komikti". Dağ gibi bir adam olan Shaquille O'Neal, Mahoney'ye "bu dövmenin onu incittiğini [...] Ona dövme yaptığımda, ooh'lar ve ah'lar duymaya devam ettim" dedi. Mahoney, eski basketbolcunun 2.16 boyunda olduğunu ancak hepimizle aynı acıyı hissettiğini söylüyor.