Met Gala 2023 Karl Lagerfeld'in kedisi Choupette davetli


Met Gala 2023 Karl Lagerfeld'in kedisi Choupette davetli

Choupette adlı kedi dünyanın en şanslı kedisi sayılıyor. Met Gala'ya da davet edilmiş!

1 Mayıs'ta yine o zaman: Çok yakında yılın en seçkin moda gecesi gerçekleşecek. Bu yıl "Karl'ın onuruna" sloganıyla - yani merhum tasarımcının onuruna. Met Gala 2023'ün konuk listesi bu yıl yine istisnai bir şekilde öne çıkıyor ve Karl Lagerfeld'in kedisi 'Choupette' de bir davet aldı.


Met Gala 2023: Karl Lagerfeld'in kedisine davetiye

Met Gala yakında tekrar geliyor ve "Karl'ın onuruna" sloganı altında gerçekleşecek. Bu, 19 Şubat 2019'da ölen efsanevi moda tasarımcısını kutlamak için. Diğerlerinin yanı sıra Chanel, Fendi ve Balmain için çalıştı ve onlarca yıldır moda dünyasında inanılmaz bir etkiye sahip oldu. Tabii ki, Karl Lagerfeld'in ikonik evcil hayvanı Choupette, her şey merhum tasarımcıyla ilgiliyken gecenin dışında bırakılamaz.


Tabii ki, organizatör Anna Wintour'dan da bir davet aldı ve hatta New York Post'un şimdi bildirdiği gibi kabul etti. Chaupette'in menajeri Lucas Berullier, "Davetiyeyi aldı. "Karl'ın mirasını onurlandıran bir olay ve Choupette açıkça bu mirasın merkezi bir parçası" diye ekledi.


Choupette aslen Fransız model Baptiste Giabiconi'ye aitti. Modelin, tasarımcıdan kediye bakmasını istediği söyleniyor. Eski Chanel tasarımcısının Chaupette'den büyülendiği ve bu nedenle modelin kediyi Lagerfeld'e bırakmaya karar verdiği söyleniyor. Bu arada Chaupette, 130.000'den fazla Instagram takipçisi ile gerçek bir sosyal medya yıldızıdır.


Dünyanın en zengin kedisi milyonluk mirasına kavuşmayı bekliyor

Ama Choupette, sadece dünyanın en ünlü modacısının kedisi ve bir model değil. Aynı zamanda dünyanın en zengin kedisi: Karl Lagerfeld, sevgili kedisi

Kardashians'ın davet edilmediği bildirildi

Met Gala, 1948'den beri American Vogue ile birlikte düzenleniyor. Etkinliğin amacı, Metropolitan Museum of Art'ın Kostüm Enstitüsü için milyonlarca dolarlık bağış toplamaktır. Vogue Genel Yayın Yönetmeni Anna Wintour birkaç yıldır özel etkinliğe başkanlık ediyor - bu yıl eşbaşkanlar İngiliz şair Michaela Coel, aktris Penélope Cruz, tenisçi Roger Federer ve şarkıcı Dua Lipa.

Chaupette bir daveti dört gözle bekleyebilirken, diğer yıldızların bu yıl eli boş gittiği söyleniyor. Kardashian-Jenner klanı da öyle. Bunun gerçekten doğru olup olmadığını 1 Mayıs'ta göreceğiz.