Polis Prens Harry'ye benzeyen birini arıyor, Suçlu firarda


Polis Prens Harry'ye benzeyen birini arıyor, Suçlu firarda

Kafa karıştırıcı bir şekilde Prens Harry'ye benzeyen bir adam şu anda Birleşik Krallık'ta aranıyor.

Düşes Meghan'ı arayın ve kocası Prens Harry'nin 10 Mart'ta nerede olduğunu sorun. Çünkü DA, Londra yakınlarındaki Wartford'da bir arabaya zorla girmiş. Daha sonra birkaç değerli eşya kayıptı.

Hertfordshire Polisi şimdi Facebook sayfalarında fail olduğu iddia edilen kişinin bir güvenlik kamerası görüntüsünü yayınladı. Görmek için:

Prens Harry? Denizaşırı ülkelerde, kızı Lilibet Diana'nın (1) California, Montecito'daki vaftiz törenindeydi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde kızıl sakallı ve gri şapkalı bir adam görülüyor. Bir şekilde tanıdık geliyor

Tabii ki, suçlu Kraliyet okulu bırakan DEĞİLDİR. (En azından resmi olarak değil). Araba hırsızının adı açıklanmadı ve Hertfordshire ilçesinde aranıyor.

10 Mart akşamı Topgolf spor barının otoparkında bir aracın camı kırıldı. Sonra kayıp: Louis Vuitton'dan Macbook, Apple kulaklıklar ve bir sabit disk içeren tasarımcı el çantası. Biraz şansla, hırsız burada birkaç bin avro cebe indirdi.


Alçının aslında kızıl saçlı olup olmadığı belli değil. Polis, hırsızlık sırasında olay yerinde Harry benzerinin "şüphelenildiğini" ve "vakanın soruşturulmasına yardımcı olacak bilgiler sağlayabileceğini" söyledi.

Her durumda, Facebook topluluğu aynı fikirde: Yalnızca bir tane olabilir. "Bu Harry mi? Zamanlar gerçekten zor" diye yorum yaptı bir kullanıcı. Bir diğeri, "Harry'nin kitabı düşündüğümüz kadar çok satmadı" diyor.

Prens Harry ve Meghan'ı için para yok mu?

Prens Harry, Macbook çalmak için başkasının arabasına binmeden önce, muhtemelen Montecito'daki yaklaşık 1400 metrekarelik standını satacaktır. Çünkü yaklaşık 14 milyon euro değerinde.

Ayrıca: Harry'nin kitabı "Yedek" (İng. "Yedek") çok kısa sürede satış rekorları kırdı. Sadece bir hafta içinde 3,2 milyon kopya satıldı. Tüm zamanların en hızlı satan kurgusal olmayan kitabıdır.