Leonardo DiCaprio Irina Shayk ile Gizli Fotoğrafı çekilmiş


Leonardo DiCaprio Irina Shayk ile Gizli Fotoğrafı çekilmiş

Irina Shayk ve Leonardo DiCaprio, Coachella Festivali'nde birlikte parti yaparken görüntülendi. Daha fazlası var mı?

Ama 48 yaşındaki Bradley Cooper ile aşk geri dönüşü yok mu? Bunun yerine yeni bir rüya çifti mi beliriyor? 37 yaşındaki Model Irina Shayk, 15 Nisan 2023 Cumartesi gecesi Hollywood yıldızı 48 yaşındaki Leonardo DiCaprio ile hafta sonu bir Coachella Festivali partisinde görüldü, fotoğraflar Getty Images gösteriyor.


Leonardo DiCaprio ve Irina Shayk çarpıcı bir şekilde yakın

ABD basınında çıkan haberlere göre ikili sabahın erken saatlerine kadar kutlama yaptı. Ancak sadece bir çift olarak değil, DiCaprio'nun yakın arkadaşı olduğu söylenen 32 yaşındaki model Stella Maxwell'in de yer aldığı bir grupla. Bulanık görüntülerde, Shayk ve DiCaprio çarpıcı bir şekilde yakınlar ve sohbet ederken tanıdık geliyorlar. Ünlüler portalı "Page Six"in bildirdiğine göre, şimdiye kadar ikisi de ortak fotoğraflar hakkında yorum yapmak istemedi.


Shayk ve DiCaprio bekar

Hem Irina Shayk hem de Leonardo DiCaprio şu anda bekar görünüyor. Oyuncu geçtiğimiz günlerde, Nisan ayı başlarında 28 yaşındaki İngiliz sunucu Maya Jama ile bir ilişki olduğu yönündeki söylentileri yalanlamıştı. Basında çıkan haberlere göre, şüpheli bir şekilde sık sık onunla önceden görülüyordu. DiCaprio'nun son uzun süreli ilişkisi 2022 yazında sona erdi. 25 yaşındaki model Camila Morrone ile dört yıldır birlikteydi.


Irina Shayk, 2019'dan beri bir kızı olan Bradley Cooper'dan ayrı yaşıyor. Son zamanlarda, eski rüya çift, Shayk'in Instagram'da defalarca birlikte fotoğraflar yayınlamasının ardından 2022'nin sonunda bir aşk geri dönüşü söylentilerine neden oldu. Diğer şeylerin yanı sıra, birlikte bir aile tatilinden ve birlikte bir Cadılar Bayramı partisinden fotoğraflar söylentileri alevlendirdi.