Oldukça cüretkar: Heidi Klum ışıltılı tangasını gösteriyor!


Oldukça cüretkar: Heidi Klum ışıltılı tangasını gösteriyor!

Hans ve Franz artık tarih mi oldu?! Vahşi popo gösterisi! Heidi Klum yine teslim oldu

Kim Petra'nın tahliye partisinde Heidi Klum, kamera önünde ustaca kalçasını tutuyor. Bu, Hans ve Franz'ın sonu anlamına mı geliyor? videoda öğrenebilirsiniz

Heidi Klum (49), yıllardır Almanya'nın bir sonraki top modelinde başarılı bir model ve jüri başkanı olmanın yanı sıra sosyal medyada da boy gösteriyor. Tom Kaulitz'in eşi (33) de katkılarıyla binlerce destekçiye ulaşıyor. Katkılarıyla orada burada da rencide ediyor. Ama bu güzellik için önemli değil, bir kez daha kanıtlıyor: Heidi internette dar bir elbiseyle küstahça dans ediyor ve derinlemesine bakmanıza izin veriyor!


Heidi Klum ışıltılı tangası

49 yaşındaki şimdi Instagram hesabında onu kısa, altın rengi bir elbiseyle gösteren bir klip yayınlıyor. Sırtı kameraya dönük olarak, ateşli dezavantajını sunuyor - ve sadece bu da değil! Yapay elmas kaplı tangası da parlıyor. Şehvetli kalça hareketleri ve arsızca dilinden dışarı çıkan GNTM jüri üyesi bunu çok net bir şekilde ortaya koyuyor: başkalarının onun hakkında ne düşündüğünü umursamıyor.


Vahşi popo gösterisi! Heidi Klum

Ama kocası, güzelliğin internette özgürce göründüğü gerçeği hakkında aslında ne diyor? Bu gerçekten Tom'u rahatsız ediyor gibi görünmüyor - tam tersine! Heidi kısa süre önce Instagram'da bir Soru-Cevap bölümünde "Pek çoğumun fotoğrafını çekiyor" dedi. Ayrıca hayranların neden gönderisine artık yorum yapamayacağını da açıkladı: "Sosyal medya kanalımda bu kadar nefret olmasından nefret ediyordum çünkü pek çok kişi sürekli tartışıyordu ve bunun iyi olmadığını düşündüm."