Nicolas Cage'in Altı milyon dolarlık borçu olduğunu söyledi


Nicolas Cage'in Altı milyon dolarlık borçu olduğunu söyledi

Altı milyon dolarlık borç Nicolas Cage'in arkasında "karanlık günler" var

Nicolas Cage üzücü bir nedenden dolayı çok meşguldü - yıldızın 6 milyon dolarlık borcu olduğunu açıkladı.

Aktör Nicolas Cage (59) meşgul bir adamdı ve hala da öyle - yılda yarım düzineden fazla film çekti. Yıldızın "CBS News" ile yaptığı bir röportajda açıkladığı gibi, bunun bazen hoş olmayan bir nedeni vardı. Bu arada, altı milyon ABD doları tutarında borçlarla boğuşuyordu.


Cage'in bazen dinozor kemikleri gibi sıra dışı şeylere para harcaması, aktörün "Massive Talent" komedisinde dalga bile geçtiği bir şeydi. Ancak, yüksek borcunun nedeni başka bir şeydi: "Gayrimenkullere çok fazla yatırım yaptım. Konut piyasası çöktü ve yeterince erken çıkamadım." Ancak bu arada, altı milyon doları tamamen ve kendi başına geri ödedi - "Hiç kişisel iflas başvurusunda bulunmadım".


Yıldız, "karanlık zamanlar" diye devam etti. Bir aktör olarak çalışması, duygusal bir şekilde de ona yardımcı oldu: "Çalışmam benim için her zaman bir koruyucu melek gibiydi." Cage'in kendisinin de belirttiği gibi, bazı bölümleri kesinlikle en yüksek sanat olmasa da. "Ama yine de işti."


Her zaman topun üzerinde

İddia ettiği gibi, filmlere her zaman kalbini ve ruhunu koydu - doğrudan DVD'de yayınlanan ve bazen kendisiyle alay edilen sözde B filmlerine bile: "Film sonunda berbat çıksa bile, [ ...] Onları hep ciddiye aldım."


Son zamanlarda Cage, eleştirmenlerce beğenilen bir geri dönüşü çeşitli filmlerle kutladı. Drama "Pig" ve meta-komedi "Massive Talent", kendisine "Las Vegas'tan Ayrılmak" için bir zamanlar başrol oyuncusu Oscar'ı kazandıran diziyi bir kez daha sergiledi. Önümüzdeki ay, 25 Mayıs'ta, bir sonraki komedi onunla başlayacak: "Renfield"da tüm zamanların en ünlü vampir prensi Dracula'yı oynuyor.