Robbie Williams + Ayda Field Seks olmasada Mutlular


Robbie Williams + Ayda Field Seks olmasada Mutlular

Sekssiz bir evlilik mi? Şimdi bir röportajda söyledikleri gibi şarkıcı Robbie Williams ve eşi Ayda Field için bu bir problem değil.

49 yaşındaki pop yıldızı Robbie Williams ve 43 yaşındaki eşi Ayda Field, neredeyse hiç birlikte olmadıkları gerçeğini dile getirdiler. Şarkıcı, testosteron enjeksiyonları almayı bıraktığından beri libido sorunları yaşadığını söyledi. Buna rağmen çift çok mutlu olduklarını vurguluyor.


Robbie Williams: "Evlendikten sonra seks yok"

'Take That' yıldızı Britanya'dan The Sun'a şunları söyledi: "Evlendikten sonra seks olmadığını herkes biliyor. Bu böyle. Bir süredir testosteron kullanıyordum ama bir bağımlı olduğum için bunu durdurmak zorunda kaldım. Bunları aldım. Büyük kare omuzlar ve bir fedai gibi görünmeye başladı. İyi görünmüyordu. Ama ben testosteron alırken yaptığımız seks harikaydı. Bütün zaman boyunca öyleydi. Doyumsuzduk. " Ancak testosteron depresyonunu daha da kötüleştirdiği için almayı bırakmak zorunda kaldı.


"Bence insanlar seksi samimiyetle karıştırıyor"

Williams, evlilik yatağında hala olayların devam ettiği zamanlara bakıyor: "Onu özlüyorum. Eğlenceli bir zamandı. Bazen Ayda şimdi kanepede bana dönüyor ve 'Seks yapmalıyız' diyor ve ben orada oturuyorum. , bir mandalina ye ve sadece omuz silk. Şey, bilirsin, bazen deneriz." Şarkıcı ve oyuncu, cinsel durgunluğun kendileri için sorun olmadığını vurguladı. Samimiyet söz konusu olduğunda "aynı sayfada" olmanız daha önemlidir. Ayda Field, "Sanırım insanlar seksi yakınlıkla karıştırıyorlar. Biz hep kanepede dizi, film ya da her neyse ona sarılıp öpüşüyor, el ele tutuşup dokunuyoruz" diyor. Samimiyet, aşkın önemli, anlamlı yanıdır: "Mutluyuz."


2020'de Ayda Field, cinsel bir durgunluktan bahsetti.

Konu, yıldızların ilişkisinde uzun zamandır ortalıkta dolaşıyor. Daha 2020 yazında Field, ortak podcast'te Corona kilitlenmesi hakkında şunları bildirmişti: "Eşinizle ya çok seks yapıyorsunuz ya da ondan nefret ediyorsunuz. Bence hiçbirini yapmayarak kendimiz için iyi bir denge bulduk: hayır seks ve kavga yok."


Robbie Williams ve Ayda Field 2006'dan beri birlikteler ve 2010'da Beverly Hills'de evlendiler. Aileyi tamamlayan çocuklar Theodora (10), Charlton (8), Coco (4) ve Beau (4) oluyor.