Kim Kardashian ve Lagerfeld kedisi Choupette Paris'te buluşuyor


Kim Kardashian ve Lagerfeld kedisi Choupette Paris'te buluşuyor

Kim Kardashian ve Lagerfeld kedisi Choupette İki kedicik Paris'te buluşuyor

Biri muhtemelen dünyanın en şımarık kedisi, diğeri de lüks içinde yıkanmayı seviyor. Kedicikler Choupette (11) ve Kim Kardashian (42) birlikte Paris'te yataktalar. Nasıl olur?

Aşk şehrinde, Karl Lagerfeld'in († 85) Burmalı kedi yavrusu, realite yıldızı Kim'in kalbine miyavladı. Ve bunu hayranlarıyla paylaşmadan edemedi.

20. yüzyılın taçsız moda kralı Lagerfeld, dört yıl önce öldü. Pazartesi günü, "Vogue" yazı işleri müdürü Anna Wintour (73), New York'ta düzenlenen bu yılki Met Gala'yı ona adadı. Slogan: "Karl Lagerfeld: A Line of Beauty".


SİZ ilgi odağı olacaksınız. Kim değil, Lagerfeld'in bir zamanlar kendisinden daha ünlü diye şaka yaptığı sevimli Choupette, kedi aslında Met Gala'ya davet edildi. Ve Kardashian da orada olabilir

"Paris'te Choupette ile bir randevum vardı," diyen Kim şimdi hayranlarının bunu Instagram aracılığıyla bilmesini sağlıyor. "Daha sonra Met için biraz ilham almak üzere Karl Lagerfeld'in ofisinde biraz zaman geçirdik."


Birkaç anlık görüntü, Kim ve kedi yavrusunun birlikte kameraya nasıl mırıldandıklarını, Kim'in birkaç Lagerfeld taslağına nasıl dindarca baktığını veya Paris'teki ikametgahında vinil bir paltoyla merdivenlerden nasıl çıktığını ve tasarımcının birkaç fotoğrafını çekmek için diz çöktüğünü gösteriyor.

Kedilerin konuşamaması çok kötü. Kardashian onunla birlikte mindere uzanırken Choupette'in ne düşündüğü merak ediliyor.

Ünlü kedi babası Lagerfeld'in Kim'i ağlattığı söyleniyor. Çünkü o zamanlar hamile olan kadınla yaptığı fotoğraf çekiminin ardından tercihini annesi ve menajeri Kris Jenner'ı (67) vererek ona değerli bir Chanel çantası hediye etti. Kızı Kim daha sonra banyoya kaçtı ve gözyaşlarına boğuldu.

Kedisi kesinlikle Kim'i gülümsetti. Şimdi ikilinin Pazartesi günü ünlü Met Gala'da nasıl görüneceğini görmek ilginç olacak.