Kim Kardashian, 2023 Met Gala'da şekillendirici giysi ile inci takıyor


Kim Kardashian, 2023 Met Gala'da şekillendirici giysi ile inci takıyor

Kim Kardashian, 2023 Met Gala'da inci bir kolyeye benzeyen çıplak bir elbise ve şekillendirici bir kombin giyiyor.

Kim Kardashian'ın 2022 Met Gala'daki performansı hakkında o kadar çok şey söylendi ki, Met Gala 2023 koşusunun ünlü adımlarını atalı bir yıl olduğuna inanmak zor. Şimdi realite yıldızı yepyeni bir görünümle geri döndü.

1 Mayıs Pazartesi günü Kim Kardashian, New York City'deki Metropolitan Museum of Art'ta düzenlenen 2023 Met Gala'da inciden başka bir şeyle görünmedi. Kesin olmak gerekirse: inciler ve şekillendirici giysiler.


Kim Kardashian, Karl Lagerfeld'in kedisi Choupette ile selfie paylaştı

Bu yılki Met Gala'nın kendisine ithaf edildiği Karl Lagerfeld, bir zamanlar Lagerfeld için bir Chanel gelini olarak yürüyen Kim'in küçük kız kardeşi Kendall Jenner ile daha yakın çalışmış olabilir, ancak Kim Kardashian yine de merhum tasarımcının arşivlerine erişmekte hiç sorun yaşamadı. Büyük günden bir hafta önce, sosyal medya aracılığıyla, Karl Lagerfeld'in ünlü kedisi Choupette ile onun kişisel eserlerine göz atarken çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.


Kim Kardashian, 2023 Met Gala'da sadece inciler ve şekillendirici giysilerle

İnciler, Chanel'deki 36 yıllık görev süresi boyunca Lagerfeld için elbette "temel" bir şeydi, bu nedenle Kim Kardashian'ın ısmarlama Schiaparelli görünümünün arkasındaki fikir, bu yılki Met Gala teması "Karl Lagerfeld: A Line of Beauty" ile kesinlikle uyuyor. " Kim Kardashian'ın şekillendirici giyim markası Skims'ten bir çifti andıran ten rengi bir korse üzerine yerleştirilmiş dökümlü inci şeritlerine ek olarak, realite yıldızı boncuklu, mücevherli büyük bir gerdanlık kolye takmıştı. Görünümünü, tereyağlı bir kruvasanı andıran katmanlarla vücudunu ustaca saran fildişi bir şalla tamamladı.


Göz alıcı bir görünüm için Kim Kardashian, yüzünü çerçevelemek için gevşek bir şekilde sarkan iki iple klasik bir kabarıklık seçti. Buz gibi pembe dudakları, biraz allık ve yumuşak dumanlı gözleriyle 90'ların cazibesini korudu.

Geçen ay bile, Kardashians'ın Met Gala'ya katılmayacağına dair söylentiler dolaşıyordu, ancak bir kaynak Page Six'e Kardashian'ın kesinlikle orada olacağını söylediğinde işler hızla netleşti.


Kim Kardashian, Met Gala'da bir sıçrama daha yaptı

Geçen yıl Kim Kardashian, 2022 Met Gala'da Marilyn Monroe için özel dikilmiş bir elbiseyle göründüğünde heyecan yaratmıştı. Geç Hollywood ikonu, 1962'de Başkan John F. Kennedy'nin doğum günü için serenat yaptığında ilk olarak ışıltılı elbiseyi giymişti. Amerikan şirketi “Ripley İnan ya da İnanma!” elbiseyi 2016 yılında yaklaşık 5 milyon dolara satın aldı ve ünlü parçayı korumak için müze personeliyle yakın çalışması şartıyla Kim Kardashian'a ödünç vermeyi kabul etti.


Met anı, birçok kişinin Kardashian'ın son derece kırılgan elbiseyi mahvedeceğinden korktuğu için heyecan yarattı, ancak "Ripley's" elbisenin zarar görmeden iade edildiğini duyurdu. (Ancak özel bir Marilyn Monroe hatıra koleksiyoncusundan alınan fotoğraflar aksini söylüyor.)


42 yaşındaki oyuncu, elbiseyi diktiremediği için uydurmak için harcadığı çabayı dile getirdiği için de ağır eleştirildi: "Denedim ve bana olmadı. Üç haftam vardı ve 15 kilo vermem gerekiyordu... Bir film rolüne hazırlanmak gibiydi" dedi Kim Kardashian kırmızı halıda. "Elbiseye uymaya kararlıydım. Kimsenin bunu yapabileceğime inandığını sanmıyorum ama ben yaptım."


Vogue'a kilo verme yolculuğundan bahsetti: "Günde iki kez sauna kıyafeti giydim, koşu bandında koştum, şekeri ve karbonhidratı tamamen kestim ve sadece temiz sebzeler ve protein yedim. Açlıktan ölmüyordum ama kendime karşı çok katıydım."


Hayranlar ve yıldızlar, Kim Kardashian'ı hızlı bir diyeti teşvik ettiği ve sadece moda için vücudunu değiştirmesi gerektiği fikrini eleştirdi.

Elbette, Karl Lagerfeld'in kendisi tartışmalara yabancı değildi, bu yüzden ikisi bir gün moda cennetinde buluşacak bir çift olabilir.