Kainatın Güzel finalisti Sienna Weir hayatini kaybetti


Kainatın Güzel finalisti Sienna Weir hayatini kaybetti

‘Eski Kainat Güzeli‘ finalisti Sienna Weit, 23 yaşındaki Avustralyalı bir binicilik kazası sonucu öldü.

Sienna Weir († 23), 2022 Avustralya Kainat Güzeli seçimlerinde 27 finalistten biri olduğunda, model ona dünyanın kapılarını açmış gibi görünüyordu. "news.com.au" haberine göre, 23 yaşındaki adamın binicilik sporuna olan tutkusu artık ölümcül.

‘Miss Universe‘ finalisti Sienna Weir (†) Binicilik kazasından sonra: 23 yaşında öldü

Sienna Weir'in hayatına mal olan trajik kazadan bu yana biraz zaman geçti. 2 Nisan'da Sidney'deki Windsor Polo Ground'da atıyla antrenman yaparken hayvan düştü. Sienna Weir ciddi şekilde yaralandı. Doktorların haftalarca yaşam mücadelesi verdiği Westmead Hastanesine götürüldü - ne yazık ki boşuna, 4 Mayıs'ta öldü.


Arkadaşları ve hayranları Sienna Weir veda dileklerinde bulundu

Arkadaşları, meslektaşları ve hayranları, yalnızca bir model olarak başarılı olmakla kalmayıp, aynı zamanda Sidney Üniversitesi'nde İngiliz edebiyatı ve psikoloji alanında lisans derecesi de tamamlayan Avustralyalı için yas tutuyor.


Instagram'da yönetimi, modelin bir dizi fotoğraf hakkında şunları yazdı: "Sonsuza kadar kalbimizde." Ve bir takipçisi yas tutuyor: "Dünyadan çok erken koptu. Huzur içinde yat Sienna."

İyi bir arkadaş da dokunaklı sözler bulur ve sosyal medyada şöyle yazar: "Cennet bugün en güzel meleği kazandı. Seninle ilgili her şeyi özleyeceğim Sienna, seni seviyorum. Seni tanıdığım için çok şanslıyım. Her şey için teşekkür ederim."


Binicilik sporu Sienna Weir'in tutkusuydu

Sonunda Sienna Weir'in hayatına mal olan binicilik sporu her zaman onun büyük aşkı olmuştur. "News.com.au", Gold Coast Magazine ile Weir'in söylediği bir röportajdan alıntı yapıyor: "Ailem bu tutkunun nereden geldiğinden tam olarak emin değil, ancak üç yaşımdan beri ata biniyorum ve bunu yapabilirim." onsuz bir hayat hayal etme."