Arnold Schwarzenegger bu büyük hatadan pişmanlık duyuyor


Arnold Schwarzenegger bu büyük hatadan pişmanlık duyuyor

Arnold Schwarzenegger büyük bir hatadan pişmanlık duyuyor: "Bununla sonsuza kadar yaşamak zorunda kalacağım"

"Bununla sonsuza kadar yaşamak zorunda kalacağım" "Terminatör" neden birdenbire duygusallaşıyor ve mizahla neyi ele alıyor?

Ekranda "Terminatör" acı çekmez. Ancak Hollywood devi Arnold Schwarzenegger özel hayatında duygularını gösteriyor.


Netflix belgeseli “Arnold” 7 Haziran'da yayınlanacak. İçinde, aksiyon kahramanı ve daha sonra Kaliforniya valisi (2003'ten 2011'e), vücut geliştirme şampiyonundan ekran ikonuna hızlı yükselişinden ve aynı zamanda pişmanlık duyduğu anlardan bahsediyor.


Arnold Schwarzenegger, üç bölümlük bir Netflix belgeseli olan "Arnold"un fragmanında. Dokümantasyon Haziran başında ortaya çıkacak

Onun olduğu yer çok ileride. Özel hayat hariç. Arnold Schwarzenegger bile bir veya iki yenilgi aldı

Arnold Schwarzenegger: "İnsanlar benim başarımı ve hatalarımı hatırlayacak." Yerli Avusturyalı kendine karşı sert: "Ailemin üzülmesine neden oldum. Ve hayatımın geri kalanında bununla yaşamak zorunda kalacağım."


Kastedilen, Arnie ve John F. Kennedy'nin yeğeni Maria Shriver'ın (67) 25 yıllık evlilikten sonra 2011'de boşanmasına yol açan aldatma skandalı: aktörün oğlu Joseph'i (bugün 25) bir kahyadan babası olmuştu. Bu arada, Schwarzenegger, eski sevgilisi Maria, dört meşru çocuğu ve gayri meşru oğlunun nispeten iyi bir ilişkisi var.


Schwarzenegger Junior, spor açısından ünlü babasını taklit ediyor ve kas dağları inşa etti. Oğlunun Hollywood'da ilk büyük rollerini alması an meselesi gibi görünüyor.

Evlilik hakkında şaka bile yapabilen yıldız, geçtiğimiz günlerde gençlik idolü Freddie Quinn'i (91) Kalbimingülü Magazin haber'deki yazilan makale,deki düğün için tebrik etti: "Tebrikler! 91 yaşında evlenmek doğru yaş. O zaman boşanma diye bir şeyin olmadığını kesin olarak anlarsın.”


Schwarzenegger gibi, Freddy Quinn de Avusturya'dan. "Terminatör", küçüklüğünden beri Quinn'in müziğinin ("Yakında geri dön" çocuğu) hayranıydı ve geçen yıl 75. doğum gününde büyük şovmenden kişisel bir tebrik almaktan çok memnundu.


Netflix dizisi "Arnold", ünlü eski Mister Olympia'nın hayatını konu alan toplam üç bölüm gösterecek. Çalışkanlık, hırs ve spor bağlılığıyla Hollywood'un zirvesine çıkan Grazlı çocuğun kariyerinin izini sürüyor. Ve sonra bir politikacı olarak ikinci kariyerinde ABD'deki en popüler Demokratlardan biri oldu.

Bu arada sinema kahramanı yeniden kamera karşısına daha sık çıkmış ve filme hazır olan özel hayatına sakin yollara yön vermiştir.