George ve Amal Clooney kırmızı halıda el ele görüntülendi


George ve Amal Clooney kırmızı halıda el ele görüntülendi

George ve Amal Clooney Prince's Trust Awards'ta el ele tutuşuyor

Prensin Güven Ödülleri 16 Mayıs'ta sahiplerini bulacak. Bu nedenle birçok yıldız, başta Amal ve George Clooney olmak üzere West End'e giden yolu buldu.

62 yaşındaki Hollywood süperstarı George Clooney ve 45 yaşındaki eşi Amal, neden tam bir rüya çifti olarak kabul edildiklerini bir kez daha gösterdiler - kadın çarpıcı bej bir tulum ve adam, antrasit renginde oldukça klasik bir takım elbise giymişti. 2014 yılından beri evli olan çiftin kırmızı halıda el ele gülümseyerek yürümesi, orada bulunanlara adeta diğer ünlülerin gelişini unutturdu.


Çok sayıda - çoğunlukla İngiliz - şahsiyet, etkinliğe Clooney'lerle birlikte katılmakta ısrar etti. 42 yaşındaki sunucu Holly Willoughby, 56 yaşındaki meslektaşı Kate Garraway'i varışta karşıladı. Şarkıcı Frankie Bridge, 34, Paul McCartney, 80, eski eşi Heather Mills, 55 ve aktris Jaime Winstone, 38, onurun yanı sıra poz verdi. Clooney'nin Hollywood'daki meslektaşı Stanley Tucci, 62 ve 2022'de ESC ikincisi, Sam Ryder, 33.


The Prince's Trust Olayı ne hakkında?

Kâr amacı gütmeyen "The Prince's Trust" kuruluşunun amacı, on bir ila 30 yaşları arasındaki insanları gelecekteki bir kariyer için ihtiyaç duydukları bilgilerle donatmaktır. Açıklamada, "Güvenlerini ve becerilerini sergilemekle kalmayıp, aynı zamanda dirençliliklerini ve başarma kararlılıklarını da gösteren inanılmaz gençlerimizin başarılarını kutlamak için sabırsızlanıyoruz" denildi.