Harrison Ford! Cannes'da utanç verici koltuk kazası


Harrison Ford! Cannes'da utanç verici koltuk kazası

indiana jones galasında Harrison Ford ve Calista Flockhart'ın koltuğuna geldiği ve fark ettiği garip an

Harrison Ford için harika bir akşamdı, şaşırtıcı bir şekilde hayatının çalışması için bir şeref avucuyla ödüllendirildi - akşamı karısıyla geçirmek istediğini söylemeye gerek yok. Ancak organizatörler işlere bir kısa çizgi attı.


Kırmızı halıda aşkla yürüdüler, birlikte salona girdiler ve ardından ön sıralarda yan yana oturdular. Ama sonra oturma düzenine baktılar ve 58 yaşındaki Calista Flockhart için ayrılmış yer olmadığını gördüler. Ön sırada sadece 80 yaşındaki kocası Harrison Ford oturuyor. Sosyal medyada viral olan Hollywood çifti için utanç verici bir an.


Harrison Ford için eşi olmadan büyük gece

Şu sıralar internette dolaşan video, iki oyuncunun birlikte salona girip alkışlarla karşılandığını gösteriyor. Oturma düzenini incelerken yan yana planlanmadıklarını fark ederler. Sadece filme dahil olanların ön sırada oturmasına izin veriliyor, Calista onlardan biri değil. Bu konudaki kafa karışıklığını açıkça görebilirsiniz. Video, ikisinin birbirine bir şeyler fısıldadığını gösteriyor - ne dediklerini duyamıyorsunuz - ama ayrı oturmak zorunda kalmaya hevesli görünmüyorlar. Eski 'Ally McBeal' aktrisi huysuz görünümünü kaybeder, ardından ön sıradan ayrılır ve onun yerine arka koltuğa oturur.


Utanç verici bir gaf mı? Şaka mı yapıyorsun Bunu söylerken ciddi misin?

Organizatörlerin niyeti mi yoksa utanç verici bir gaf mı? Muhtemelen önceki. Bir Twitter kullanıcısı, "Cannes için bu normal. Film ekibi her zaman en ön sırada oturuyor. Ama birinin onlara önceden söylemesi gerekirdi" diyor. Her iki durumda da - her iki oyuncuyu da bilgilendirebilirdin.