Heidi Klum: Cannes'da Kırmızı Halıda meme uçlarını gösterdi


Heidi Klum: Cannes'da Kırmızı Halıda meme uçlarını gösterdi

Heidi Klum, Cannes'da kırmızı halıda cüretkar bir sarı elbiseyle yürüdü. Kolları kaldırırken meme uçlarını gösterdi.

"Almanya'nın bir sonraki top modeli" patronu 49 yaşındaki Heidi Klum, Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıda küçük bir gaf yaptı. Fransız filmi 'La Passion De Dodin Bouffant'ın galasında, dökümlü pelerinini sergilemek için cüretkar sarı elbisesiyle kollarını kaldırırken, üst kısmı aşağı kayarak meme uçlarını ortaya çıkardı.


Heidi Klum Cannes'da: Cesur bir yaka ile güzel bir bornoz

Zuhair Murad'ın kristal işlemeli omuz pasajları ve yüksek bacak yırtmaçlı abartılı pileli elbisesi, özellikle ön kısmında gösterişli bir göğüs altı yakayla biten sarı kumaş panellerle büyülendi. Göz kamaştırıcı, hatta yay benzeri görünüm, o zaman yalnızca hacimli kanatlar tarafından gölgede bırakıldı.


Kırmızı halıda poz verirken Heidi Klum için ölümcül olan narin kumaş uzunlukları: sadece Hans ve Franz'ı göstermiyor; bir zamanlar sevgiyle göğüslerini adlandırdığı gibi, aynı zamanda meme uçlarını da. Model anne kesinlikle bu şekilde planlamadı.


özel öneme sahip yer

Heidi Klum'un 33 yaşındaki müzisyen eşi Tom Kaulitz de orada. Côte d'Azur'daki güney Fransız kasabasında, ikili aşklarını Mayıs 2018'de kırmızı halıda ortak bir görünümle halka açıkladılar. 2019'da büyük düğünlerini İtalya'nın Capri adasında kutladılar.