Taylor Swift hayranları için konserde çocuk bezi giyiyor


Taylor Swift hayranları için konserde çocuk bezi giyiyor

Taylor Swift hayranları konserin bir saniyesini bile kaçırmamak için ellerinden geleni yapıyor.

Taylor Swift'in "The Eras Tour" biletleri saniyeler içinde tükendi. Şaşılacak bir şey yok: şarkıcının beş yıldaki ilk turu. Taylor'ın Amerika'daki stadyum turu için bilet alacak kadar şanslı olanlar sadece çok sevinmediler. Ama aynı zamanda çok fazla kömür oluyor.


Fiyat aralığı: 49 ila 449 dolar. En azından normal satışlarda. Daha sonra bilet almak isteyenler, yeniden satış sitelerinde yaklaşık 20.000 doları ceplerine kazmak zorunda kaldı. O zamanlar zaten biliniyordu: Swifties, idollerini canlı görmek için her şeyi yapıyor.


Taylor Swift şu anda en popüler ve başarılı müzisyenlerden biri. Hayranlar, Chicago'da olduğu gibi onları canlı görmek için neredeyse her şeyi yapacak.

Bazı hardcore hayranlar da sitede canlı olarak TÜM durakları çıkarır. Ve Taylor Swift konserinin bir saniyesini bile kaçırmayı reddedin. Bunu yapmak için, yürümeye başlayan çocuk günlerimizden hala bildiğimiz bir yönteme başvuruyorlar: çocuk bezi. Evet, doğru okudunuz.


"Bu biletleri almak için harcadığım onca zahmete ve zamana rağmen, yetişkin bezi alacağım. Çünkü (konserin) bir dakikasını kaçırmayacağım" diye açıklıyor Houston gösterisine katılan TikTok kullanıcısı Katherine bir videoda.


Görmek için: Önce yetişkin bezi siparişi vermek için internette geziniyor. Sitede tuvalet hattından kaçınmak için. Ve bir saniyeyi kaçırmamak için.

Başka bir TikTok videosu, iki arkadaşın bebek bezi planını uygulamaya koyduğunu gösteriyor. Klipte altın rengi elbiseli sarışın bir kadın elbisesinin altına bezini çekiyor.

İlk başta hantal görünüyor ama tamamen parıltılı kıyafetle kaplı. Arkadaşlar konsere gitmeden önce kameraya mutlu bir şekilde gülüyorlar.

Burada Taylor Swift'in hayranı, altın rengi kıyafetinin hemen altında kaybolan bir sosyal medya videosunda bezini gösteriyor.

Geriye kalan soru: Korkutucu mu yoksa zekice mi?

Topluluk (neredeyse) hemfikirdir. Bir kullanıcı Katherine ile "Tam olarak bunu yapıyorum, bir dakikayı bile kaçırmıyorum" diyor. "Konsere harcadığım parayla: Aynı. Bütün gün su içmeyebilirim.”

Yorumlarda sadece birkaç ses gördüklerine inanamıyor. çocuk bezi? Bir konser için mi?

Ama dürüst olalım: Taylor Swift mesanesini üç saat tutabiliyorsa, o zaman kesinlikle hayranları da tutabilir.