Bruce Willis Disneylan'da bir aile gezisinde eğleniyor


Bruce Willis Disneylan'da bir aile gezisinde eğleniyor

Bruce Willis, demansına rağmen, Disneyland gezileri de dahil olmak üzere ailesiyle hayatın tadını çıkarıyor.

68 yaşındaki Bruce Willis, bunama teşhisi konmasına rağmen hayattan sonuna kadar zevk alıyor gibi görünüyor. 44 yaşındaki eşi Emma Heming-Willis'in geçtiğimiz günlerde Instagram'da gösterdiği gibi, Disneyland'a bir aile gezisi bile oyuncu için sorun değil. Oradan, tüm aileyi bir su roller coaster'ında gösteren eğlenceli fotoğraflar ve sahneler içeren bir video paylaştı. Tüm aile üyeleri klasik Mickey Mouse baskılı tişörtler giydi.


Su kayiği ile lunapark treninde eğlence

Heming-Willis'in akıllı telefonuyla çektiği klipte, eşi Bruce Willis, 11 yaşındaki kızı Mabel ile su kaydıraklarından birinde oturuyor. Oyuncu, kızının araba kullanırken düşmesin diye kolunu koruyucu bir tavırla kızının önünde tutarken, ikili birlikte gülümseyip güldüler.


Mabel'in kız kardeşi Evelyn de oradaydı. Ve Bruce Willis'in üç kızı Rumer (34), Scout (31) ve Tallulah (29) da fotoğraflardan birinde hız treninde görüldü. Emma Heming-Willis paylaşımında, "Bu ailenin daha fazla eğlence ve kahkaha için geri döneceğine bahse girebilirsiniz" diye yazdı.


İki kızı Mabel ve Evelyn, Emma Heming-Willis ve Bruce Willis'in ilişkisinden geliyor. 60 yaşındaki eski eşi Demi Moore'dan Rumer, Scout ve Tallulah adında çocukları var. Sadece birkaç hafta önce, Rumer ilk torunu Louetta'yı dünyaya getirdi. Harmanlanmış aile birlikte çok zaman geçiriyor.

Bir yıl önce ilk şok teşhisi

Willis'in ailesi, Şubat 2023'te oyuncuya frontotemporal demans teşhisi konduğunu duyurdu. Bir yıl önce, Hollywood yıldızının dil bozukluğu afazisinden muzdarip olduğunu kamuoyuna açıklamıştı.


ilgili Haberler



ilgili Haberler



ilgili Haberler