Lukas Podolski Kızı Ella ile Türkiye'de yazın tadını çıkarıyor


Lukas Podolski Kızı Ella ile Türkiye'de yazın tadını çıkarıyor

Küçük kızı kesinlikle geniş sırıtışını babasından miras almıştı

Lukas Podolski ve kızı Ella, Türkiye'deki tatillerinden dolayı iyi bir ruh halindeler. Profesyonel futbolcunun kucağına kendini rahat bırakan tatlı neşe yumağı, ünlü babasıyla geçirdiği zamanın tadını doyasıya çıkarıyor. Küçük kızı kesinlikle geniş sırıtışını babasından miras almıştı.


Yılın başında Lukas Podolski ve eşi üçüncü kez ebeveyn oldular. Futbolcu şimdi de küçük Ella'sıyla tatilin tadını çıkarıyor.

Lukas Podolski (38) ve 2011 yılından beri evli olduğu eşi Monika, geçtiğimiz ağustos ayında üçüncü çocuklarının yolda olduğunu açıklamıştı. Küçük Ella yılın başında dünyaya geldi. En sevdiği yer babasının kolları gibi görünüyor. En azından Türkiye'deki tatilinde iyi vakit geçiriyor. 37 yaşındaki model, en küçük kızıyla birlikte sevimli bir fotoğrafını Instagram'da paylaşıyor. Havuz kenarındaki bir kanepede güzel havanın tadını çıkarıyor. Ve küçük Ella kucağına oturur ve babasından alnına bir öpücük alır. Üç çocuk babası sevimli fotoğraf için şunları yazdı: "Yaz aşkım." Poldi bu gönderiyle hayranlarına ilham veriyor. Gönderinin altında "Lukas, sen harika bir babasın", "Harika bir fotoğraf" ve "Tatlı" gibi yorumlar birikiyor.


Lukas Podolski üç çocuk babası oldu.

Geçen yaz futbolcu, yeniden baba olacağını büyük bir beklentiyle açıklamıştı. Instagram'da "Sizinle tanışmak için sabırsızlanıyorum" yazdı. Futbol profesyoneli, oğlu Louis (14) ve kızı Maya'nın (6) yardımıyla cinsiyeti de doğrudan açıkladı. Konfeti dolu bir balonla iki çocuğunun kız mı erkek mi olduğunu anlamasına izin verildi. Ve pembe konfeti, ikisinin bir kız kardeşi dört gözle bekleyebileceğini ortaya çıkardı. Ocak ayında küçük Ella gün ışığını gördü. Ve forvet bundan daha gururlu olamazdı. Doğduğunda Instagram'da "Şimdi babasının kızı, hoş geldin 5 numaralı Podolski" yazmıştı.