Harrison Ford! Şapkasız ama uçağı olan bir kovboy mu?


Harrison Ford! Şapkasız ama uçağı olan bir kovboy mu?

Harrison Ford 80 Yaşında Aksiyon Kahramanı! filmin Devam Gelir Mi Acaba?

Harrison Ford'un başrolde oynadığı kült dizi Indiana Jones and the Wheel of Destiny ile sonunu bulmalı. Geçenlerde Berlin'deki basın toplantısında, rolü bir daha asla oynamayacağından "yüzde 100 emin" olduğunu söyledi.

Sinemadaki gibi canlı. Şapkasız ama uçağı olan bir kovboy.

Platin alyanslı (5 çocuklu) kaba manikürsüz parmakları var. O sadece sade kahve içer. Atsız bir binici gibi yürüyor. Ve pilot lisansını yeni yeniledi (3 uçak, 2 helikopter).

Hollywood efsanesi Harrison Ford, "Indiana Jones"un 5. bölümünde inanılmaz bir 80 (!!!) yaşında - ve hala emekli bir arkeoloji maceracısı olarak Nazileri avlıyor -! Sinemada gösterim: 29 Haziran.


Yeni Indiana Jones filminde, New York'ta çılgın bir araba kovalamacası yaşanıyor.

Sırrı ne? O KESİNLİKLE NORMAL!

Harrison Ford bir marangozdu - ve işsiz bir aktör olarak. Francis Ford Coppola'nın (84, "The Godfather") malikanesinin kapısını tamir ederken, sinema dehası George Lucas (79) senaryosunu ona okuyacak birini ararken içeri girdi - işte "Yıldız Savaşları"nda "Han Solo" böyle oldu. ve yeniden star doğmak!


Sonra Lucas sinema kralı Steven Spielberg (76) ile Hawaii'de tatil yaptı - ideal "Indiana Jones" u arıyorlardı. O! Çünkü: Tom Selleck (78, "Magnum") reddetmişti. Geri kalanlar Hollywood efsanelerini yayınlıyor.

Harrison Ford bir keresinde bana biraz kahve koydu ve ben hanım evladı olarak gülümsedim: "Süt ve şekerle mi?" Ford bana bir Nazi filmi gibi baktı: "Norbert! Erkekler siyah içer!” Az önce uçağıyla acil iniş yapmıştı: 350 m'den düşerek bacağı kırılmıştı.


Hala bir helikopterle ormanın veya Wyoming'deki çiftliğinin üzerinde geziniyor. Ford: "Havada harika dünyamızı üç boyutlu olarak deneyimlersiniz - doğamız ilahi bir armağandır. Ülkede farklı yaşıyorsun.”

Alçakgönüllü, alçakgönüllü ve hayatı için minnettar: “Sahip olduğum mutluluğu hayal bile edemezdim. Film yapımcılığını her zamankinden daha çok seviyorum! Belki de bunun tadını çıkarmak için fazla zamanım kalmadığını bildiğim için..."


Onunla bir kez Cannes'da Eden Roc otelinde tanışmıştım. Cam asansörden elinde viski bardağıyla bana doğru geldi: "Norbert, bu benim karım Calista Flockhart!" (58, "Ally McBeal"). Onunla tanıştığında onu hiç televizyonda görmemişti. Nadiren televizyon izler.


Aslında filme nasıl girdi? "Tesadüf! Bir film patronu beni geri çevirdi. asansöre gittim Ama işemem gerekiyordu. Tuvaletten çıktığımda, film asistanı asansörün önünde duruyordu: 'Ama patron seni tekrar görmek istiyor!' Asansör daha erken gelseydi, bugün bir zanaatkar olabilirdim..." Gülümsedi.

50 yıl önce yaptığı mutfakta şimdi çocukları oturuyor.