Rihanna ve ASAP Rocky gizlice evlendi mi?


Rihanna ve ASAP Rocky gizlice evlendi mi?

ASAP Rocky, bir yorumla, partneri Rihanna'ya uzun zamandan beri sessizce ve gizlice evet sözünü verdiği gerçeğini körüklüyor.

34 yaşındaki ASAP Rocky ve 35 yaşındaki Rihanna, düğümü halkın gözünden uzaklaştırmayı gerçekten başardı mı? Birkaç yıldır birlikte olan iki müzisyen, mutluluklarını oğullarının doğumuyla taçlandırdı. Şarkıcı şu anda rapçinin ikinci bebeğini bekliyor. Eksik olan tek şey bir peri masalı düğünü, değil mi?


Rihanna + ASAP Rocky Zaten Evli mi? Bu yorum şüpheli görünüyor

İkisinin hayranları bir süredir yıldızların aşklarını resmen mühürlemek için koridordan inip inmeyeceğini ve ne zaman ineceğini merak ediyor, ama bu zaten oldu mu? Gizli bir evliliğe dair spekülasyonları ve söylentileri körükleyen Amerikalı sanatçı A$AP Rocky'nin kendisi. Düğün söylentileriyle dalga mı geçiyor?


Hip-hop yıldızı, 21 Haziran Çarşamba günü ünlü partnerinin de katıldığı bu yılki Cannes Lions Festivali'nde sahne aldı. Böylece bir sonraki şarkısını sahnede şöyle duyurdu: "Bu şarkıyı bu lanet olası binadaki güzel karıma adamak istiyorum." Peki şov dünyası çifti, halkın haberi olmadan gerçekten evlendi mi? Yoksa rapçi, ikisi oğulları ve yakında ikinci çocukları olacak olan aile oldukları için kendilerini evli mi hissediyor? Her iki durumda da: hayranlar mest oldu ve idolleri zaten evli olsaydı mutlu olurlardı. Yılın moda etkinliğinde, abartılı Rihanna'nın düğününde nasıl görünebileceğine dair küçük bir ön tat verdi.


"İşte Gelin Geliyor"

Şarkıcı, bu yılki Met Gala'da zaten uzun kuyruklu gösterişli, beyaz bir elbise giymişti ve Instagram gönderisine "İşte gelin geliyor" yazmıştı. Bu, kendi gizli düğününe bir ima mıydı?! Her halükarda, Rihanna çok iyi bir gelin görünümüne sahip ve umarız yakında uzun zamandır kutlanan gerçek düğün partisinden gerçek gelinliğiyle bir fotoğrafla bizi şaşırtacak.