Hülya Avşar'dan bikinili parkete 'çiçekli boya' videosu


Hülya Avşar'dan bikinili parkete 'çiçekli boya' videosu

Hülya Avşar, siyah bikini ile Instagram hesabından parkete boyadığı bir video paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Hülya Avşar, bikinisiyle boya yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Avşar, Instagram hesabından parke boyadığı bir video paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Siyah bikinisiyle adeta şov yapan 59 yaşındaki Hülya Avşar’ın fiziğine beğeni ve yorum yağdı. Hülya Avşar binlerce beğeni alan videosuna "Her türlü parke boyanır" notunu düştü.

Avşar Kızı siyah bikinisi ile sanatsal çalışmalara daldı. Eline boya ile fırçayı alan Hülya Avşar odasının zeminine çiçek resmi çizdi.

Siyah bikinisi ile boy gösteren 59 yaşındaki Avşar Kızı eğlenceli anlarını paylaştığı videosuna "Her türlü parke boyanır" notunu düştü. Odasının ortasına çiçek çizen

Hülya Avşar 'ın bikinili paylaşımını yoruma kapatması da dikkat çekti.

59 yaşındaki ünlü oyuncu sosyal medyada yine gündem oldu. Avşar, spor aşkı ve tarzıyla adından söz ettiren şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar sörf tahtası üzerinde beyaz bikinisiyle poz verdi.

59 yaşındaki Avşar Kızı yıllara meydan okuyan güzelliğiyle kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Son yaptığı sosyal medya paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

59 yaşındaki Ünlü sanatçı Hülya Avşar, dikkat çeken açıklamaları ve özel hayatıyla magazin dünyasında adından sıkça bahsettiriyor. Avşar yaşına rağmen giydiği iddialı kıyafetler kadar paylaşımlarıyla da konuşulmayı başarıyor.

Hülya Avşar beyaz bikinisiyle sörf tahtasında! Fiziğiyle olay oldu


ilgili Haberler



ilgili Haberler



ilgili Haberler