Kylie Jenner oğlunun adını değiştirdi artık Aire oldu


Kylie Jenner oğlunun adını değiştirdi artık Aire oldu

Kylie Jenner ve Travis Scott'ın oğlu nihayet resmi olarak yeni bir isme sahip: Wolf Jacques artık resmi olarak Aire olarak adlandırılıyor.

Kylie Jenner'ın 25 yaşındaki oğluna, doğumundan 16 ay sonra resmen yeni bir isim verildi. "People" dergisinin bildirdiği gibi, küçüğün adı artık resmi olarak Aire Webster. 22 Haziran'da annesi Jenner, oğlunun adının Wolf Jacques yerine Aire olmasını istedi. Mahkeme belgeleri, talebinin 26 Haziran Pazartesi günü kabul edildiğini gösteriyor.


Kylie Jenner ve rapçi Travis Scott'ın 32 yaşındaki oğlu 2 Şubat 2022'de dünyaya geldi. İkilinin 5 yaşında Stormi adlı kızı da var. Jenner, Mart 2022'de "artık ona kurt demeyeceğini" ve bundan sonra adının Aire olması gerektiğini duyurdu. "Sadece o gibi hissetmedik" diye yazdı. Ocak ayında, yavrusunun yeni istenen adı olan Aire'i de açıkladı. Aire, Tanrı'nın aslanı gibi bir şey demektir. Jenner daha sonra oğlunun İngilizce "hava" kelimesi gibi telaffuz edildiğini açıkladı.


Kylie Jenner ve Travis Scott aşklarına geri dönüş yapacak mı?

Kylie Jenner ve Travis Scott bu yılın başlarında ayrıldılar. Güya sonsuza kadar. Bundan önce, ikisinin beş yıllık bir iniş-çıkış ilişkisi vardı, her zaman bir araya geldiler. Her iki çocuk da Kylie Jenner ile yaşıyor. Travis Scott her an Stormi ve Aire'i görebilmeli.


Kylie Jenner kızı Stormi ve oğlu Aire olmak üzere iki çocuk annesidir.

Diğer ABD basınında çıkan haberlere göre, Travis Scott şu anda bekar. Kylie son zamanlarda 27 yaşındaki aktör Timothée Chalamet ile takılırken görüldü. Aktör ve Kardashian yavruları arasında ciddi olmaması gerekiyor. Jenner ve Scott'ın yeniden aşk yaşadıklarına dair söylentiler geçtiğimiz günlerde ABD medyası tarafından yalanlandı.


Bunlarda ilginizi Çekebilir