Leonardo DiCaprio ve pilotu Gigi Hadid sonunda aşkı buldular


Leonardo DiCaprio ve pilotu Gigi Hadid sonunda aşkı buldular

Aşk, havadadır! Süper model Gigi Hadid ve Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio Hollywood'un yeni rüya çifti mi?

Uzun bir süre sadece sıcak bir söylentiydi. Şimdi Hollywood yıldızları arasında aşk olmalı

Hafta sonu, ikisi New York, Hamptons'ta birlikte parti yaparken yakalandı. Büyük şehirden parmak arası terliklere. Ve partiye.

Görünüşe göre o kadar güzeldi ki ertesi akşam tekrar bir araya geldiler. Aşkıyla ilgili saklambaç oyunu sonunda bitti mi?

Uzun, sarışın, ince - tam olarak Leo'nun ganimet planı! Gigi Hadid, Haziran ayı sonlarında Paris'teki bir etkinlikte

İkisini deneyimlemiş bir parti konuğuna kalmışsa - EVET!

Cumartesi günü Leo ve Gigi, Bağımsızlık Günü hafta sonunu arkadaşlarıyla kutladılar. Ve çok tanıdık geldi

Parti gözlemcisi, ABD portalı "Page Six"e, Leo'nun bir teknoloji patronu olan arkadaşı David Rosenberg'in partisinde çok uyumlu bir izlenim bıraktıklarını söyledi.

Soğuk müzikle sallandılar ve arkadaşlarıyla sohbet ettiler. Daha sonra bir arada durduk ve uzun süre birbirimizle konuştuk.

Çok Aç LeoGigi Hadid sonunda enerjik Leo'yu evcilleştirebilecek mi?

Aralarındaki enerjiyi hissedebiliyordunuz. "Memnun görünüyordu. Herkes bir çift olarak orada olduklarını düşündü” diyen konuk izlenimlerini anlatıyor.

Tanık emin: "İkisi bir arada". Görünüşe göre birbirlerine o kadar iyi davrandılar ki Pazar günü ikinci tur kutlamalara başladılar. Tabii yine birlikte.

Bu nihayet aşkınız için resmi bir "EVET" mi?

Haziran sonunda Paris'teki bir defilede model arkadaşı Kendall Jenner (27) ile eğlence - Gigi süper esprili ve girişken kabul edilir

Bunu yapmak onlar için kolay olmayacaktı. Şubat ayında Leo ve Gigi Milano'da arkadaşlarıyla ziyafet çektiler, Mayıs'ta New York'ta kankalarıyla büyük bir akşam yemeği yediler - Haziran'da Londra'daki bir gece kulübünde kutladılar, şimdi Hamptons'da performans var.


Haziran sonunda, meşgul Leo Nimmersatt, kiralık bir yatta siyah saçlı ABD'li model Meghan Roche (22) ile Avrupa'yı dolaştı.

Gigi Hadid, eski erkek arkadaşı şarkıcı Zayn Malik'ten olan kızı Khai (şimdi) ile birlikte.

Ancak Gigi'nin hiç kopmadığı söyleniyor. Bir Magazin Haberlerin,de Tonight'a Nisan ayında ikisinin "birbirlerinin arkadaşlığından zevk aldığını" söyledi.

Bu iyi bir başlangıç. Ve eğer birkaç parti iyi bir atmosfer yaratırsa, ikisi yakında hayatları boyunca resmen yan yana dans edebilirler.