Katie Price alkolün etkisi altında direksiyona geçti


Katie Price alkolün etkisi altında direksiyona geçti

Katie Price alkolün! etkisi altında direksiyona geçti Yine kural dışı araç kullandı

Bu, Katie Price için pahalı olabilir. 2021 gibi erken bir tarihte, TV şöhreti geçerli bir ehliyet olmadan ve alkolün etkisi altında direksiyona geçti ve ardından ciddi bir kazaya neden oldu. Birkaç ay sonra ehliyetini geri aldıktan sonra sağlık sorunları nedeniyle yeniden araç kullanması yasaklandı. Katie birkaç hafta önce ehliyetini geri aldı: ama şimdi para cezasıyla karşı karşıya kalabilir.


45 yaşındaki çekici model, Sussex'teki bir benzin istasyonunda beyaz bir Nissan Elgrand'ın direksiyonunda paparazziler tarafından görüntülendi. The Sun'a göre aracın geçerli bir MOT'u var, ancak arabadan vergi alınmıyor. Ve bu artık pahalı olabilir: Çünkü sürücüler vergisiz bir araba kullanırken yakalanırlarsa, 1.500 Euro'ya kadar bir para cezası beklemeleri gerekir.

"Araca binmek, çok üzgünüm, korkunç bir hataydı."

Katie daha önce iki yıl önceki korkunç kazadan bahsetmişti. Şöhret, "Başka birini öldürebilirdim. Cezalandırılmayı hak ediyorum, yeter artık" açıklamasını yaptı. Ayrıca şunları ekledi:

16. kez bıçak altına yattı. Ayrıca görünüşünden de memnun olmamalı: yeni göğüsleri muhtemelen eğri!

Katie Price yemek pişirirken oldukça seksi görünüyor: kıvrımları ev kıyafetinin bile göz alıcı görünmesini sağlıyor

Aslında, Katie Price 44 son haftalarda İngiltere'nin en büyük göğüslerine sahip olma hedefine büyük bir adım daha yaklaştı: 16. kez bıçak altına yattı, 2120 mililitrelik implantlarla göğüslerini süsledi.

Ama tüm insanlar arasında artık Katie'ye çok fazla sorun çıkarıyorlar, onun büyük meme mutluluğunu bozuyorlar.

Büyük göğüsler ona daha da büyük sorunlar getiriyor


Bunlarda ilginizi Çekebilir