Ricky Martin ve Jwan Yosef Altı yıl sonra boşanıyor


Ricky Martin ve Jwan Yosef Altı yıl sonra boşanıyor

Ricky Martin ve kocası Jwan Yosef: Altı yıllık evlilikten sonra boşanma

Birlikte yedi yılın ardından Ricky Martin ve Jwan Yosef'in aşkı paramparça olmuştur. Çift, yaptıkları ortak açıklamayla boşanacaklarını doğruladı.

Latin pop yıldızından sevgiler! Altı yıllık evliliğin ardından 51 yaşındaki Ricky Martin ve 38 yaşındaki Jwan Yosef boşanıyor. Çift şimdi bunu K-G'li "Magazin" dergisine doğruladı.

Ricky Martin: "Çocuklarımız için evliliğimizi bitirmeye karar verdik"

Porto Rikolu pop yıldızı ve Suriyeli-İsveçli sanatçı ortak bir açıklama yaparak, "Evliliğimizi çocuklarımıza duyduğumuz sevgi, saygı ve haysiyetle bitirmeyi ve tüm bu harika yıllar boyunca bir çift olarak yaşadıklarımızı onurlandırmayı seçtik." İnsanlar". "En büyük arzusu", "sağlıklı bir aile dinamiğine, barış ve dostluğa dayalı bir ilişkiye sahip olmaya devam ederek çocuklarımızı birlikte büyütmeye devam etmek ve birbirimize duyduğumuz saygı ve sevgiyi sürdürmektir."


2019 yılında, Ricky Martin'in aile mutluluğunu Jwan Yosef ile tamamlaması gereken ikizler Lucia ve Renn doğdu. 2008'de birden fazla Grammy kazananı ilk kez baba oldu. Her ikisi de 14 yaşında olan ikizleri Valentino ve Matteo Martin, taşıyıcı annenin yardımıyla dünyaya geldi.


2017'de evet dediler, şimdi her şeyi bitirmek istiyorlar. Çift, K-G Magazin'e "Çocuklarımıza sevgi, saygı ve haysiyetle evliliğimizi bitirmeyi ve bu harika yıllarda bir çift olarak yaşadıklarımızı onurlandırmayı kim seçti" dedi.

Instagram aracılığıyla birbirimizi tanımak

People'a göre "Livin' La Vida Loca" şarkıcısı ve Jwan, 2015 yılında sosyal medya platformu Instagram aracılığıyla bir araya geldi. Aylar sonra Londra'daki ilk toplantının yapıldığı söyleniyor. Martin ve Yosef aşklarını New York'taki amFAR İlham Galası 2016'da halka açıkladılar. Aynı yıl nişanlandılar ve iki yıl sonra aşklarını bir yeminle mühürlediler.


Daha çok çocuk istediler: "Embriyoları dondurduk"

Aslında birden fazla Grammy kazananı ve yakında boşanacak olan kocası daha fazla çocuk istiyordu. Bu, Ricky Martin tarafından 2021'de ABD'deki talk show'da 65 yaşındaki Ellen DeGeneres tarafından ifşa edildi: "Evet, daha fazlasını istiyoruz. Dondurulmuş embriyolarımız var. "Bir gün evimin kapısını açıp bir sürü çocuğun bana koşarak 'Baba, baba, baba! Bu her zaman yapmayı hayal ettiğim bir şey' dediğini görmek istiyorum."