Britney Spears, restoran olayından sonra ceza almadı


Britney Spears, restoran olayından sonra ceza almadı

Britney Spears, NBA yıldızı Victor Wembanyama'nın güvenlik görevlileri tarafından yüzüne yumruk atıldığını iddia etti.

Las Vegas'ta pop yıldızı Britney Spears'ın suratına tokat attığı iddia edilen bir güvenlik görevlisine karşı herhangi bir suçlama yapılmadı.

41 yaşındaki pop yıldızı Britney Spears'ın suratına yumruk attığı söylenen 19 yaşındaki basketbolcu Victor Wembanyama'nın güvenlik görevlisi hakkında herhangi bir suçlama yapılmadı. Bu, Las Vegas polisi tarafından Cuma günü (yerel saatle) "People" tarafından bildirildi. Spears, geçen Çarşamba ABD'nin kumar başkentindeki bir restoranda Wembanyama'ya yaklaşırken bir güvenlik görevlisinin elinin çarptığını ve ondan kaçarken dikkatini çekmek için basketbolcunun sırtına hafifçe vurduğunu söyledi.


Britney Spears'ın yüzüne vurduğu iddia edildi

Las Vegas polisi yaptığı açıklamada, "iddia edilen saldırıyla ilgili soruşturmanın tamamlandığını" ve "dahil olan kişi hakkında herhangi bir suçlama yapılmayacağını" söyledi. People'ın da erişebildiği olayla ilgili bir polis raporu, güvenlik görevlisinin Britney Spears'ın Wembanyama'nın sırtına dokunan elini ittiğini de ortaya çıkardı. Devam ediyor: "Yeterince güç kullandı [...] [Spears'ın] kendi eli yüzüne vurdu ve güneş gözlüğünün düşmesine neden oldu." Bu, Las Vegas'taki Aria Oteli'ndeki güvenlik kamerası görüntülerine ilişkin bir soruşturmayla ortaya çıkacaktı.


Britney Spears yine de bir özür alacak mı?

Basında çıkan haberlere göre, pop yıldızı olayı Las Vegas polisine bildirmişti. Britney Spears dün sadece Instagram'da olayla ilgili konuştu ve travmatik bir deneyimden bahsetti. Ayrıca NBA çaylağı ve güvenlik ekibinden herkesin önünde özür dilemesini umuyor. Önümüzdeki basketbol sezonunda NBA'deki ilk çıkışını yapacak olan Victor Wembanyama, yaptığı açıklamada, olayı kendi gözleriyle görmediğini ve kendisine yardım eden kişinin sırtına dokunduğunu, pop için hareket ettiğini fark etmediğini söyledi. Britney Spears'ın yıldızı.