Ebru Şancı 10 yaş küçük kocasın'dan daha diri kaldım


Ebru Şancı 10 yaş küçük kocasın'dan daha diri kaldım

Ebru Şancı kendisinden 10 yaş küçük kocası Alpaslan O?ztu?rk'ü paylaşıp, "Kocayı yaşlandırıp kendim diri kaldım" dedi.

Alpaslan O?ztu?rk ile mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Ebru Şancı kocasıyla eski hallerini paylaştı. Kocasından 10 yaş büyük olan Şancı "Kocayı yaşlandırıp kendim diri kaldım" dedi.

Ebru Şancı ile Alpaslan Öztürk, 2015 yılında Eskişehir'de düzenlenen sade bir törenle dünyaevine girmişti. Ünlü çift, düğünü ise Belçika'daki Kasteel Den Brandt şatosunda yapmıştı.

3 çocuğu olan çift sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Eski manken son olarak kendisinden 10 yaş küçük kocasıyla eski ve yeni hallerini paylaştı.

Ebru Şancı daha önce "Olacağı varsa olur. Ben Türkiye Güzeli olduğumda Alpaslan daha 10 yaşındaymış" diyen ünlü isim, "Ben Brezilya'da milletin ayağını kaydırırım diye fesatlanırken çocuk daha 10 yaşında geziyormuş" şeklinde açıklamasıyla dikkat çekmişti.


Futbolcu Alpaslan Öztürk ile 2015 yılında dünyaevine giren Ebru Şancı, üçüncü çocuğu çok istediklerini ancak eşi sürekli telefondan oyun oynadığı için yapamadıklarını açıkladı.

"ADAM 7/24 OYUNDA, ÇOCUK OLMAZ TABİ"

Ebru Şancı, 2015 yılında evlendiği futbolcu Alpaslan Öztürk'ün oyun merakı nedeniyle üçüncü çocuğu yapamadıklarını söyledi."ADAM 7/24 OYUNDA, ÇOCUK OLMAZ TABİ"Bir dönem eşi Alpaslan Öztürk'e sosyal medyadan gelen mesajlara verdiği tepkilerle konuşulan Ebru Şancı, üçüncü bir bebeği çok istediğini ancak eşinin oyun merakı yüzünden üçüncü çocuğu yapamadıklarını söyleyerek durumdan rahatsızlığını dile getirdi. Ebru Şancı eşinin antrenmanlar ve maçlar dışında evde sürekli cep telefonuyla oyun oynadığını söyleyerek, "Adam 7/24 oyunda. Kafasını kaldırmıyor.