Beyonce Annesi'nin evine hırsız girdi milyonlarca mücevher çaldı


Beyonce Annesi'nin evine hırsız girdi milyonlarca mücevher çaldı

Tina Knowles'a Şok: Beyoncé'nin annesinin evine zorla girildi. Hırsızlar, para ve mücevherlerle birlikte bütün bir kasayı çaldı.

Süperstar Beyoncé'nin (41) annesi Tina Knowles (69) hırsızların kurbanı oldu. ABD dedikodu portalı "TMZ"nin bildirdiği gibi, yabancılar Los Angeles'taki evine girdi. İddia edilen ganimet: bir milyon ABD dolarının üzerinde değere sahip nakit para ve mücevher. Neyse ki, Tina Knowles suç işlendiği sırada evde değildi.


"tmz.com" polis kaynaklarına atıfta bulunarak bildirdiği gibi, Tina Knowles'ın bir çalışanı izinsiz girişi fark etti. Failler, para ve mücevher dolu bir kasayı çaldılar - sadece içindekileri değil, tüm kasayı. Portala göre henüz bir iz yok.


Bu yılın Nisan ayında Tina Knowles bir şok yaşadı. tmz.com'un da haberine göre, bir adam kadının evinin posta kutusuna taş attı. Tutuklanmıştı.

Tina Knowles: Beyoncé'nin annesinin yaptığı iş bu


Tina Knowles, olağanüstü kariyerinin başlarında kızına destek oldu. Beyoncé'nin çığır açan grubu Destiny's Child için kostümler tasarladı ve şarkıcıların saçlarını yaptı. Daha önce Houston'da başarılı bir kuaför salonuna sahipti. Tina Knowles, 2011 yılına kadar Beyoncé'nin babası ve Destiny's Child'ın menajeri Matthew Knowles (71) ile evliydi.


Tina Knowles, başarılı kız grubunun kostümleriyle moda sahnesinde adından söz ettirdikten sonra tasarımcı olarak yola çıktı. Beyoncé ile birlikte House of Deréon moda etiketini kurdu. Bunu daha sonra kendi moda serisi "Miss Tina by Tina Knowles" takip etti. Kızının oynadığı "Dreamgirls" de dahil olmak üzere birçok film için kostüm tasarladı.