İlk kez Hollan da Güzeli bir Trans kadın oldu Rikkie Kolle


İlk kez Hollan da Güzeli bir Trans kadın oldu Rikkie Kolle

Rikkie Kolle Kuşağı takıyor: Hollanda'daki Miss seçimlerini ilk trans kadın olarak kazandı

22 yaşındaki Amsterdamlı Rikkie Kolle ile Hollanda'da ilk kez bir trans kadın "Miss Nederland" unvanını kazandı. "Bu finalist, gösteri boyunca parladı ve yol boyunca en büyük adımları attı. Jüri, Cumartesi akşamı Leusden'de verilen kararın ardından, net bir misyonu olan sağlam bir hikayesi var" dedi. Kolle, Hollanda'ya yabancı değil. 2018'de "Holland's Next Top Model" adlı TV yarışmasının finaline kaldı.


"Yalnız hissetmenin ve sadece olumlu düşüncelerle çevrelenmemenin nasıl bir şey olduğunu herkesten daha iyi biliyorum. Ben küçükken Rik transseksüel olduğumda herkes için kolay değildi ve ben de bunu yaşadım" diye açıkladı kazanan yarışmaya girişinde.


Bu Trans adam tarih yazıyor!


"Şimdi, yıllar sonra, her zamankinden daha güçlüyüm ve bu, ihtiyacı olan herkese aktarmak istediğim bir şey. Çünkü her zaman olduğun gibi kaldığın sürece kimse senin üzerinde duramaz" dedi 22 yaşındaki oyuncu.

"Aileleri tarafından reddedilen tüm küçük Rikkie'lerin olmak istedikleri kişiye dönüşmelerine yardım etmeyi seviyorum. Dokunulmaz, öz imajlarını ve kabullerini oluşturmalarına yardım ediyorum.

Etiketler