Robert De Niro torununu öldüren 'fentanil' satanı buldular


Robert De Niro torununu öldüren 'fentanil' satanı buldular

Robert De Niro'nun torunu, muhtemelen 'fentanil' içeren haplardan Temmuz ayı başlarında öldü. Şimdi kendisine uyuşturucu sattığı söylenen bir kadın tutuklandı.

79 yaşındaki Robert De Niro, torununun yasını tutuyor: Leandro De Niro Rodriguez sadece 19 yaşında öldü. Leandro'nun 51 yaşındaki annesi Drena De Niro, Leandro'nun aşırı dozda hap alarak öldüğünden şüpheleniyor. Instagram'da bir yorumda "Birisi ona fentanil bağlı haplar sattı" diye yazdı. Şimdi polis önemli bir adım atmış görünüyor.


Robert De Niro: Torunu öldü ve bir kadın tutuklandı

Drena De Niro, karıştırılmış hapların satışının tesadüf olmadığına inanıyor. Onun ifadesine göre, satıcılar hapların tehlikeli madde ile karıştırıldığını bileceklerdi. Artık hapları 19 yaşındaki çocuğa kimin sattığı da belli olabilir.


13 Temmuz Perşembe günü, 20 yaşındaki bir kadının New York polisi tarafından tutuklandığı bildirildi. Bu, yetkililerin açıklamalarına atıfta bulunarak ABD web sitesi "TMZ" tarafından bildirildi. Kadın, ölümcül tabletleri Leandro De Niro Rodriguez'e sattığı söylenen kişi olabilir. Suç duyurusunda bulunulup bulunulmayacağı henüz bilinmiyor.


Leandro De Niro Rodriguez, 2 Temmuz'da evinde ölü bulundu. Dedesi ve annesi gibi o da oyuncu olarak çalıştı. "Bir Yıldız Doğuyor" filminde Jackson Maine (Bradley Cooper, 48) ile arkadaş olan George "Noodles" Stone'un (Dave Chappelle, 49) oğlunu canlandırdı.


ABD'de 'fentanil' krizi

Amerika Birleşik Devletleri, 2000'lerin başından beri, son aylarda daha da kötüleşen bir fentanil krizi içindedir. İnsan yapımı opioid, en güçlü ağrı kesicilerden biridir ve genellikle "gelmiş geçmiş en ölümcül uyuşturucu" olarak anılır. Fentanil, eroinden 50 kata kadar ve hatta morfinden 100 kata kadar daha güçlüdür. Doz aşımı için iki miligram yeterlidir. İstatistiklere göre, her yedi dakikada bir kişi aşırı dozda fentanilden ölüyor.


Özellikle sinsi: Fentanil genellikle eroin, amfetamin, kokain gibi yasadışı uyuşturucularda seyreltici olarak veya preslenmiş tabletler şeklinde kullanılır. Bazı ilaçlar da opioidlerle seyreltilir. Beyaz toz kokusuzdur, elde edilmesi nispeten kolaydır ve diğer opioidlerden daha ekonomiktir. Bu nedenle tüketiciler, bir ilacın veya ilacın fentanil ile seyreltilmiş olup olmadığını zorlukla anlayabilir.


Coolio, Mac Miller + Anne Heche: 'Bu ünlüler fentanilden sonra öldü'


Son yıllarda birkaç ünlü de fentanil dozundan öldü. Aktör Frank Vallelonga Jr., † 60, Kasım 2022'de "fentanil ve kokain etkilerinden kaynaklanan akut zehirlenme" nedeniyle öldü. Eylül 2022'de rapçi Coolio, † 59, aşırı dozda fentanilden öldü. Aktris Anne Heche'nin († 53) 2022 yazında geçirdiği ölümcül araba kazasından önce de fentanil tükettiği söyleniyor.


Öne çıkan bir örnek, fentanil ile karıştırılmış uyuşturucu satan satıcılara verilen cezaların ne kadar sert olabileceğini gösteriyor: 26 yaşındaki rapçi Mac Miller aşırı dozdan öldü - basında çıkan haberlere göre ona uyuşturucu satan adam hapis cezasına çarptırıldı. on yıl on bir ay.

Kullanılan kaynak: instagram, tmz, mdr