Paris Hilton, oğlu Phoenix'in nadir fotoğraflarını paylaştı


Paris Hilton, oğlu Phoenix'in nadir fotoğraflarını paylaştı

Paris Hilton Burada sevimli oğlu Phoenix'i Instagram'da ender bulunan fotoğrafları paylaşıyor.

Tam olarak altı ay önce, Paris Hilton ve kocası Carter Reum ebeveyn oldular. şimdi de küçük oğluyla birlikte Instagram'da ender bulunan fotoğrafları paylaşıyor.

"Paris Hilton olmaktan daha ikonik olan ne biliyor musun? Annen olarak Paris Hilton'a sahip olmak!" (İng. "Paris Hilton olmaktan daha ikonik olan ne biliyor musun? Anne olarak Paris Hilton'a sahip olmak!"), 42 yaşındaki Paris Hilton'un altında bir kullanıcı, onu görebileceğiniz oğlu Phoenix ile birlikte gösteren yeni Instagram gönderisine yazdı.


Kasım ayında, otel varisi Richard Hilton'un 67 yaşındaki kızı, 42 yaşındaki girişimci Carter Reum ile üç günlük bir düğün töreni sırasında evlendi. Kısa bir süre sonra ABD'deki "People" dergisine verdiği röportajda Paris, korona pandemisi sırasında eşiyle birlikte çocuk sahibi olmak için tüp bebek sürecini nasıl başlattıklarını anlattı. Bu yılın Ocak ayında oğulları Phoenix Barron Hilton Reum gün ışığını gördü.


Küçük Phoenix çok tatlı

Paris şimdi de küçük "Melek Bebeği" ile Instagram'da sevimli fotoğraflar paylaşıyor. Küçük Phoenix bugün altı aylık oldu. Pembe Nicki takım elbiseli sarışın, kucağında oğluyla büyük bir halının üzerine oturuyor ve yazıyor - yeni Barbie filmiyle aynı şekilde: "Bu Barbie bir Anne" (İng. "Bu Barbie bir anne").


Paris Hilton: Oğlunu kendisi taşımadı

Paris oğlunu kendisi taşımadığı için Ocak 2023'te DJane'nin bebek haberi birçok hayran için sürpriz oldu. Paris, haberi Instagram'da minik bir elin kendisininkini sıktığı bir fotoğrafla duyurdu. Küçük Phoenix, 16 Ocak 2023'te taşıyıcı anne yardımıyla dünyaya geldi. Kadına Paris tarafından yapay olarak döllenmiş bir yumurta yerleştirildi, bu nedenle çocuk genetik olarak Hilton ve kocası Carter'a ait.


Magazin ile yaptığı bir röportajda, eski realite yıldızı, kendi hamileliği korkusunun Paris'in Utah'taki yatılı okulda geçirdiği zamandan kaynaklandığını ortaya koydu. Orada 16 yaşında cinsel tacize uğradığı ve muayenehane ve iğne korkusu geliştirdiği söyleniyor. Yayına, "Bebek sahibi olmak ve ölmek, beni dünyadaki her şeyden daha çok korkutan iki şey" dedi.