Irina Shayk ve Tom Brady samimi Aşık kumrular gibi


Irina Shayk ve Tom Brady samimi Aşık kumrular gibi

Tom Brady ile Irina Shayk, Rolls-Royce'da samimi okşama sahnelerini yakaladı

ONLAR yazın en ateşli çifti olabilirler: Irina Shayk (37) ve Tom Brady (45)! Tüm hayranlar için büyük hit: hafta sonu Los Angeles'ta görüldüler.

Fotoğraflar, ünlü oyun kurucunun cuma öğleden sonra bir otelde süper model Irina Shayk'i aldığını gösteriyor. ortak hedefin? Onun evi.

Ve daha sonra? Bir kez gittiler. İki muhabbet kuşu ertesi sabah saat 9.30 civarında Brady'nin evinden çıktı, görünüşe göre geceyi birlikte geçirmişler. Irina önceki geceki kıyafetlerin aynısını giymişti.

Spontane bir gece mi? Kim bilir. Her halükarda, bir beyefendi olan Brady, Rus güzelini oteline geri bıraktı. Ancak randevuları tek seferlik bir şey gibi görünmüyordu çünkü: sadece birkaç saat sonra, popüler profesyonel atlet Rolls-Royce'uyla otellerinin önündeydi.


Bundan sonra, ikisi arasında işler tanıdık geldi: Brady'nin lüks sedanıyla yola çıktılar, ancak spor yıldızı eliyle Shayk'in yanağını okşarken ve ona aşık bakarken kırmızı ışıkta görüldüler.

Süper model içten bir gülümsemeyle karşılık verdi.

Bu, Sayfa Altı tarafından yayınlanan kayıtlarda gösterilmiştir.

Page Six'e göre, ikisi bir aydır çıkıyor. Brady ve Shayk, Sardinya'nın Costa Smeralda kentinde milyarder sanat tüccarı Joe Nahmad'ın düğününe konuk oldular. İçeriden edinilen bilgilere göre, Shayk'in hafta sonu VIP partisinde yeni single'ı izlediği söyleniyor.


"Doğrudan Brady'ye koştu ve bütün hafta sonu onu yakından takip etti" dedi. Görünüşe göre başarılı, şimdi artık gitmesine izin vermek istemiyor.

Tom Brady, Ekim 2022'den beri Gisele Bundchen'den (43) ayrılıyor. Eski çiftin birlikte iki çocuğu var. Irina Shayk ise kızı Lea'nın (6) babası Bradley Cooper'la (48) 2019 yılından beri birlikte değil.

Bu, Sayfa Altı tarafından yayınlanan kayıtlarda gösterilmiştir.