Megan Fox, Ay ısığında sıcak plaj fotoğrafları yayınladı


Megan Fox, Ay ısığında sıcak plaj fotoğrafları yayınladı

Karanlığa rağmen görülecek çok şey var. Bu manzara Megan'ın hayranlarını heyecanlandırıyor.

"Transformers" yıldızı Megan Fox (37) bir kez daha iyi bir kafa sineması sağlıyor. Karanlıkta çekilmiş bir kaç fotoğraf ile. Çünkü daha görülecek çok şey var.

Sevgilisi (Makineli Tüfek Kelly) Machine Gun Kelly(33) ile işler her zaman mükemmel bir romantik film filmi gibi gitmez. Ancak Megan, hayranlarını parmağına nasıl kolayca saracağını çok iyi biliyor. Bazı sıcak resimlerle!


Üç çocuk annesi Megan (oğulları Noah, 10, Bodhi, 9 ve Journey, 6) şimdi Instagram'da hayranlarını heyecanlandıran birkaç fotoğraf yayınladı.

Oyuncu ve model, transparan bir elbiseyle sahilde poz veriyor. Megan gümüş renkli mini bikinisiyle (dev göğüs dekoltesi sayesinde çok iyi görülebilen) denizin önünde uzanıyor. Ufuk arka planda parlıyor ve dövmelerinden bazıları parlıyor.


Megan ıslak saçıyla kumda uzanıyor. Makyaj da uyuyor, poz da

Diğer fotoğraflarda, 37 yaşındaki Megan Fox bir kayaya seksi bir şekilde yaslanmış, suda sallanıyor ya da baştan çıkarıcı plaj denizkızına mükemmel bir görünüm ve ıslak saç veriyor.

Ne fotoğraf gösterisi ama!

Megan Fox, "Banshees Kraliçesi Cliodhna" yorumunu yaptı.

Kimi kastediyor? Cliodhna, Kelt destanlarından bir peri figürünün adıdır. Mucize bir şifacı olarak da tanımlanan bir aşk ve güzellik tanrıçası. Görünüşe göre fotoğrafçının Megan'a da atfettiği özellikler. çünkü onun üzerinde


Ünlü fotoğrafçı Cibelle Levi vurdu.

Ünlü fotoğrafçı Cibelle Levi vurdu. Magazin Haberleri.

Harika fotoğrafları gururla paylaştığı Instagram sayfasında şöyle yazıyor: "Tuzlu su iyileştirir, Megan Fox da öyle". Şöyle böyle.

Megan Fox kesinlikle bazı hayranlarını ilahi görünüşüyle ?çıldırıyor.

Megan Fox kesinlikle bazı hayranlarını ilahi görünüşüyle ?çıldırıyor. Magazin Haberleri.

Baştan çıkarıcı fotoğrafları karşısında ona "En güzeli o" veya "Az önce anladı" gibi şeyler yazıyorlar. Erkeklerden gerçekten hoşlanan birçok kız, Megan'la yapmayı hayal bile edebilir. Bir takipçisi hayran hayran "Cinselliğimi sorgulamama sebep oluyorsunuz" yorumunu yaptı.


Başka bir hayran daha da ileri giderek Megan'a "Lütfen evlenelim!"

Başka bir hayran daha da ileri giderek Megan'a Lütfen evlenelim!. Magazin Haberleri.

Fox aslında Machine Gun Kelly ile gösterişli bir düğünü kutlamak istiyordu ve ikisi 2022'nin başından beri nişanlıydı. Ancak bir ilişki krizi ve bir aşk molasından sonra, ikisi yeniden bir araya gelmenin yolunu daha yeni buluyor. Düğün hazırlıklarının yeniden hız kazandığı söyleniyor.


Tekrar çalışması için, sözde bir seks sözleşmesi bile var. Sevgilisi onu haftada dört kez mutlu etmelidir. Canı istemiyorsa Megan'ın Instagram hesabına bakabilir. Orada bol miktarda teşvik edici malzeme var

"Bir zamanlar küçük bir kız vardı, bir erkek kalbini kırana kadar aşkı asla bilemezdi" - "Bir zamanlar küçük bir kız vardı, bir erkek onun kalbini kırana kadar aşkı asla bilemezdi". Megan'ın sol tarafında bu sözler dövmesi var. Güzel vücudunu süsleyen birçok dövmeden sadece biri.

Fotoğraf: “Cibelle Levi”


Bunlarda ilginizi Çekebilir