Twitter patronu Elon Musk, eski karısıyla İtalya tatilinde


Twitter patronu Elon Musk, eski karısıyla İtalya tatilinde

Elon Musk ve eski sevgilisi Grimes, çocuklarıyla birlikte İtalya'da tatil yapıyor ve aynı otelde kalıyorlar.

Milyarder ve Tesla'nın kurucusu Elon Musk, oğlu Saxon ile güzeller güzeli Italia'da tatil yapıyor. Bakın: Ondan sadece birkaç metre ötede, eski sevgilisi Grimes oğulları "X" ile şehirde dolaşıyor.

Elon Musk ve Grimes 2018 Met Gala'da. Neredeyse dört yıl sonra, son görüntüleri.

Aşkları inişli çıkışlıydı.Musk ve Grimes, Mart 2022'de nihayet ayrılana kadar yaklaşık dört yıl boyunca inişli çıkışlı bir ilişki yaşadılar. Bunun ana nedeni, aralarında uzanan sabit mesafeydi. Grimes öncelikle Los Angeles'ta yaşıyor ve çalışıyor. Musk, milyar dolarlık imparatorluğu için sürekli yurt dışında.

Bununla birlikte, eski çift arasında hiçbir zaman kötü kan akmış gibi görünmüyordu. Mart 2022'de şarkıcı tweet attı, "Ben ve E *tekrar* ayrıldık. Ama o benim en iyi arkadaşım ve hayatımın aşkı.” Herkesin eski eşi için bulamadığı güzel sözler.

Bu aşkın geri dönüşü mü?

Şimdi kıyı kasabası Portofino'da (İtalya) birleşme. Çünkü her ikisinin de bu hafta milyarder girişimci Chamath Palihapitiya ile kız arkadaşı Nathalie Dompé'nin aynı düğününe katıldığı söyleniyor.

Görgü tanıklarının ifadesine göre eski çift aynı otelde kalıyor. Elon Musk (kısa bir süre önce Twitter'ın adını "X" olarak değiştirdi) Salı günü oğlu Saxon (eski karısı Justine Musk ile olan evliliğinden,) otelin restoranında yemek yerken görüldü.

Çok sevimli: Grimes, oğlu ile kasabada dolaşıyor. Dost çiftin düğününe bu kıyafetlerle katıldılar

Birkaç metre ötede, Grimes, X olarak kısaltılan Sonny ile fotoğraflandı. Kayıtlarda kimler görülemez: milyarder ve şarkıcının ikinci çocuğu olan kızı Y .

Eski muhabbet kuşlarının gerçekten mutlu bir yamalı tatile çıkıp çıkmadıkları ve yeniden yakınlaşıp yakınlaşmadıkları belli değil. Ancak, düşünülemez değil, ne de olsa Elon, tam da iş için çok seyahat ettiği için Mini-X'iyle de vakit geçirmek isteyecek. Ve X kesinlikle ağabeyini görmekten mutlu olacaktır.

Musk ve Grimes'ın da yolları düğünde kesişecek. Ve ikisinin de aynı otelde yaşadığı iddiası, ayrıntılı bir plan gibi geliyor.