Rita Ora ve Taika Waititi ona evlenme teklif etti


Rita Ora ve Taika Waititi ona evlenme teklif etti

Rita Waititi-Ora şarkıcının evet kelimesinden sonraki adı kocası Taika Waititi ile birlikte

Bir yıl önce pop yıldızı Rita Ora ve Hollywood yönetmeni Taika Waititi gizli bir düğünde birbirlerine yemin ettiler. 

Yıldönümünü kutlamak için Waititi, "Vogue" ile yaptığı bir röportajda bir sırrı açıkladı - tüm soruları soran kişinin kendisi olmadığı: "Rita bana evlenme teklif etti ve ben hemen 'evet' dedim."

Şarkıcı ve film yapımcısı, 2021'de ilk buluşmaları için bir araya geldi. Bir yıl sonra, tatildeyken, Rita şimdiki kocasına evlenme teklif etti.

Rita Ora, "Azzedine Alaia" defilesine transparan siyah dantelli bir kıyafetle geldi. Ve sütyen yok

İki hafta sonra 4 Ağustos'ta çiftin malikanesinde sekiz konukla nikah kıyıldı. Waititi, "Küçük bir arkadaş grubuyla Los Angeles'taydı" diyor. En iyi arkadaşı Jermaine Clement Yeni Zelanda'dan geldi, Rita'nın kız kardeşi Elena nedimeydi.

Rita, düğünde İngiliz tasarımcı Tom Ford imzalı asimetrik yakalı beyaz dantel bir elbise ve platform ayakkabılar da dahil olmak üzere üç farklı kıyafet giydi. "O artık benim yakın arkadaşlarımdan biri ve ona çok hayranım. Onun elbisesiyle evlenmek bir rüyaydı” diye coşkuyla söylüyor şarkıcı.

Ve ayrıca: "Hiçbir şey planlanmadığı için doğru elbisenin orada olup olmayacağını bilmiyordum. Bir şans yakaladım ve Tom Ford mağazasına gittim - ve orada benim bedenimdeki duvağımla mükemmeldi. Herhangi bir değişikliğe gerek yok.”

Şarkıcı, gelinliğini annesinin incileriyle eşleştirirken, Taika sofistike bir Brunello Cucinelli takımıyla geldi.

Gelin, kız kardeşi Elena tarafından sunağa götürüldü. Taika'nın iki kızı da yanındaydı. Evet dedikten sonra ikisi de bir Elvis taklitçisi tarafından şaşırdı!