Eva Mendes evde iki kızına internet yasağı koydu


Eva Mendes evde iki kızına internet yasağı koydu

Eva Mendes, internette iki kızını internetten uzak tuttuğunu ve bunun nedenlerini açıkladığını açıkladı.

49 yaşındaki Eva Mendes, bir Instagram gönderisinde iki kızı Esmeralda (8) ve Amada'nın (7) evde internet erişimine sahip olmasını engellediğini açıkladı. Onaylamayarak başını salladığı kısa bir meme klibi yayınladı. "Çocuklarım bana internete, sosyal medyaya veya Wi-Fi gerektiren herhangi bir şeye bağlanacak kadar büyük olup olmadıklarını sorduğunda" diye yazdı.


Bölünen hayranlarının tepkileri kısa sürede yorumlarda birikti. Bir kullanıcı, "10 yaşındaki çocuğum için çok kestim ama sizin tarzınızı daha çok beğendim" diye açıklıyor. Mendes, "Sadece şimdi nasıl hissettiğimi paylaşıyorum, ancak yaşlandıkça bunun daha da zorlaştığını biliyorum, bu yüzden bunu anlıyorum," diye yanıtlıyor ve ekliyor: "Çocuklarımın film çekmeleri ve film indirmeleri için iPad kullanmalarına izin veriyorum ama ben bunu yapmıyorum." iPad'de internet erişimi yok."


Eva Mendes: "Çok tehlikeli"

"Magazin" Haberler göre, başka bir kullanıcı aktrisin yaklaşımını eleştirdi: "İnternet çağındayız, bu yüzden bir noktada herkes internete sahip olacak veya internete erişmek isteyecek, üzgünüm." Mendes, "Evet, bu doğru ama çocuklar benim evimde internete giremiyor. Çok tehlikeli. Tıpkı çocukların içki içmesine, oy kullanmasına veya ehliyet almasına izin verilmediği gibi, benim için de internet girmiyor." o kategori. Özellikle sosyal medya."


Eva Mendes'in çocukları üzerindeki katı yasağı ortaya çıktı

Bir kullanıcı ona kaç yaşında çocuklarının interneti veya sosyal medyayı kullanmasına izin vereceğini sorduğunda Mendes, "Açıkçası bilmiyorum. Bunun nereye varacağını görmem lazım - şu anda onları izliyorum ve takip ediyorum. Sosyal medyanın bir çocuğun beynini nasıl etkileyebileceğine dair araştırma. Adım adım ilerliyorum."


"Şimdiye Kadarki En İyi Anneye Sahipsin"

2011'den beri birlikte olan Eva Mendes ve 42 yaşındaki eşi Ryan Gosling, genellikle özel hayatlarını halkın gözünden uzak tutuyor. Oyuncu geçtiğimiz günlerde en az bir tatlı yorum yaptı. "E! News" ile yaptığı bir röportajda Gosling'e kızlarını nasıl "güçlendireceği", yani onları güçlendirip destekleyeceği soruldu. Cevabı: "Şimdiye kadarki en iyi anneye sahipsin, o yüzden hepimiz onun liderliğini takip edelim."


Ken oyuncusu ayrıca, çocukların Barbie aşamasına denk geldiği anlaşılan son filmi Barbie'nin hazırlıklarında kızlarının da kendisine yardım ettiğini açıkladı. Gosling, "Barbilerle oynuyoruz" diyor. "İnanılmazdı çünkü senaryo hayatıma girdiğinde -nereden geldiyse- tam da çocuklarımın gerçekten içine girmeye başladıkları sıralardaydı. Barbie hayatı ve hayatınızla ne kadar bütünleştiği hakkında yaptıkları tüm gözlemler çok şaşırtıcı."