Lil Tay ve kardeşinin ölüm haberi dün dünyayı şok etti


Lil Tay ve kardeşinin ölüm haberi dün dünyayı şok etti

Lil Tay ve kardeşinin ölüm haberi dün dünyayı şok etti. Bunun bir aldatmaca olduğu ortaya çıktı.

"Ani ve trajik": Dün (9 Ağustos) gencin Instagram hesabında bir aile üyesi tarafından yapılan ve paylaşılan bir paylaşım, sosyal medya yıldızı Lil Tay'in hayatını kaybettiğini duyurdu. Kardeşinin de hayatını kaybettiği açıklandı: "Sevgili Claire'imizin ani ve trajik ölümünün yıkıcı haberini üzüntüyle paylaşıyoruz."


Lil Tay: Bilgisayar korsanları tarafından dağıtılan ölüm bildirimi

Güncelleme (10 Ağustos, 19:35): Gönderi silindi ve rapçi Lil Tay, hala hayatta olduğunu duyurmak için ABD portalı “TMZ” ile iletişime geçti. Hesabı saldırıya uğradı ve onun hakkında "şaşırtıcı yanlış bilgi" yaymak için kullanıldı. İnternet sitesine anlatmaya devam etti, "Kardeşim ve benim hayatta ve güvende olduğumuzu açıkça belirtmek istiyorum ama kalbim kırıldı ve doğru kelimeleri bulmakta zorlanıyorum. Son 24 saat çok travmatik oldu. ." Olayları netleştirmeye çalışırken, onun için endişelenen aile üyelerinden gelen telefon bombardımanına tutuldu. Bu arada hesabını geri aldı. Bununla birlikte, Lil Tay'in söylentileri durdurmak için halka açılmasının neden tam bir gün sürdüğü açık değil.


Lil Tay: Hesabı hacklendi - rapçi ve erkek kardeşi sonuçta ölmedi.

Aslen Kanadalı olan ancak daha sonra Los Angeles'a taşınan Lil Tay, küfür ettiği, insanlara hakaret ettiği, tomar para salladığı ve hatta kavga çıkardığı tartışmalı videoları nedeniyle YouTube'da ve sosyal medyada viral oldu.