şarkıcı Yener güzellik uğruna photoshopu biraz abarttı


şarkıcı Yener güzellik uğruna photoshopu biraz abarttı

Hande Yener güzellik uğruna Kaş yapayım derken photoshop mağduru oldu

Pop müziğinin yıldızlarından biri olan Hande Yener son paylaşımıyla sosyal medyanın diline düştü. 50 yaşındaki ünlü şarkıcı Hande Yener yaz sezonunda konserden konsere koşarken, konserlerinden de paylaşımlar yapıyor sık sık. Ne olduysa o paylaşımlar esnasında oldu. Konserden fotoğraflar paylaşan Hande Yener, minik rötuşlar yapmak isterken dağı yaşı yamulttu. Dikkatli sosyal medya kullanıcıları da bu detayı kaçırmayınca dillere düştü


Hande Yener Sosyal medyayı aktif kullanan ve, 1,8 milyon takipçili hesabından sık sık paylaşım yaparak dikkatleri üzerine çekiyor.

Dev Güçlü sesiyle 6 ay önce çıkardığı "Benden Bir Tane Daha Yok" şarkısıyla viral olan ve 20 milyon izlenmeye ulaşan Hande Yener, son olarak yeni şarkısı Hop Hop'u piyasaya sürdü.

Yaz Sezonunda yoğun konser takvimi bulunan şarkıcı, hayranlarıyla bir araya geliyor. konser,den konsere koşan Hande Yener durmak nedir bilmiyor.

En güzel göz kamastırıcı Sahne kostümleri ise oldukça dikkat çekiyor.

50 yaşındaki Hande Yener, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla güzellik uğruna photoshopu biraz abarttı gibi geldi.

yaklasık 1.8 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından konserde çekilen karelerini yayınlayan ünlü isim, photosop'u fazla olarak sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Instagram hesabını aktif olarak kullanan Hande Yener, Bodrum konserlerinden kareleri paylaştı. Peş peşe pozlarını yayınlayan şarkıcı, bir fotoğrafta kolundaki kusurları düzeltmek isterken photoshopun dozunu kaçırdı ve kolunda bir çukura neden oldu.