Robbie Williams: eşi Ayda Field çıplak fotoğrafini paylasti


Robbie Williams: eşi Ayda Field çıplak fotoğrafini paylasti

Robbie Williams çıplak: eşi Ayda Field bu fotoğrafla hayranlarını eğlendirdi

Uyku maskesiyle ama terliksiz: pop yıldızı Robbie Williams yatakta çıplak. Şimdi tüm hayranlarını şaşırtan bir manzarayla karşi karşiya. Williams'ın karısı hayranlarını Robbie ile yatakta eğlendiriyor

ABD'li aktris Ayda Field (44, "Mavi Yaka"), şarkıcı Robbie Williams (49, "Angels") ile 13 yılı aşkın süredir evli olmasına rağmen, belli ki hala tek bir manzaraya doyamıyor: çıplak tanrının kocası.

Pop yıldızının 'Let Me Entertain You' hitine sadık kalan Williams'ın karısı, günahkar bir yatak odası fotoğrafı yayınladı. Üzerinde, Tanrı'nın onu yarattığı ve birkaç dövme sanatçısının resmini yaptığı şekliyle uyuyan bir Robbie görebilirsiniz.


Robbie sadece uyku maskesiyle ve Schluppi olmadan çift kişilik yatağa yayılıyor. Ayda, "Robbie, istediğin zaman yatağımı karıştırabilirsin" notuyla fotoğrafın altına parantez içinde "Ve evet, Robbie bunu paylaşmama izin verdi" dedi.

Fotoğraf, kült şarkıcı Tom Jones'un (83) klasik "Sexbomb" feat ile gururlu karısını vurguladı. Mus T. (56). Bir gün içinde 37.000'den fazla beğeni alan arsız çıplak gönderiye hayranlar coşkulu bir şekilde yorum yaptı.


13 yıllık evli: Robbie Williams ve Ayda Field

Sadece on gün önce, Robbie Instagram'da çıplak kalçalarının bir fotoğrafını yayınladı ve şöyle yazdı: "Umurumda değil." .Tek ihtiyacın olan aşk).

O sırada karısı, çıplak kalçaları temsil eden beş arsız şeftali emojisiyle fotoğrafa yorum yaptı. Şimdi orijinali kendisi yükledi.

Bir röportajda Robbie, vücudunu yanlış algılamasına neden olan dismorfik bir bozukluğa sahip olduğunu yeni açmıştı. Bu bozukluk onun çalışma ve yaşama biçimini ciddi şekilde etkiler ve ancak ilaçla tedavi edilebilir.

Ancak bu akıl sağlığı bozukluğunun neyse ki etkilemediği bir alan, onun mizah anlayışıdır.