Irina Shayk'ın Bradley Cooper'la tatil pozlarını paylaştı


Irina Shayk'ın Bradley Cooper'la tatil pozlarını paylaştı

Irina Shayk kayalık bir manzaranın ortasında üstsüz poz veriyor

Irina Shayk (37), muhteşem bir tatil manzarasının önünde üstsüz poz veriyor. Süper model en iyi yaptığı şeyi yapıyor: kendisini etkileyici bir şekilde sunuyor. Ancak taraftarları heyecanlandıran başka bir şey daha var .

Irina bazen dar bikini külotu ve çoraplı spor ayakkabılarıyla pitoresk kayalara yaslanıyor, bazen de baştan çıkarıcı bir şekilde taşların üzerinde uzanıyor ve güneşin ünlü kıvrımlarında parlamasına izin veriyor.

Irina elleriyle göğüslerini kapatıyor. Üstüne ne kadar az giyiyorsa ayağında o kadar var, çorap ve spor ayakkabı giyiyor

Fotoğraf: irinashayk/Instagram

Her fotoğraf bir hit, hayranlar buna doyamıyor, Irina'nın sadece "Rocky Summer" ("Steiniger Sommer") yazdığı harika fotoğraflara coşkuyla yorum yapıyor. Diğer şeylerin yanı sıra "O çok güzel, zekası ve kişiliği var!" diye övülüyor. Veya “O kadar doğal bir güzellik ki”.


Ancak oyun kurucu efsanesi Tom Brady (46) ile herkesin önünde flört eden güzel Irina'nın daha sonra hikayesinde ne paylaştığı da ilginç. Eski sevgilisi Bradley Cooper'ın (48) fotoğrafı!

Bradley Cooper kanoda dinleniyor. Arkasında kayalar ve deniz de açıkça görülüyor

Fotoğraf: irinashayk/Instagram

Top model, 2015'ten 2019'a kadar Hollywood yıldızıyla birlikteydi, aşklarının sonucu kızı Lea De Seine (6) oldu.

Anlık fotoğrafta, Bradley Cooper'ın aynı tatil manzarasının önünde, yüzme şortuyla bir kanoda yatarak dinlendiği görülüyor. Elbette hayranlar bir ve bir'i birlikte sayıyor: İkisi yazı birlikte üstsüz bir tatille bitiriyor.


Ayrılmalarından bu yana Bradley ve Irina birbirleriyle dost olmaya devam ediyor ve geçen yıl Bahamalar'da olduğu gibi birlikte tatil fotoğraflarıyla aşklarının geri dönüşü hakkında spekülasyonlar yapmaya devam ediyorlar.


İçeriden birinin söylediğine göre Cooper'ın eski sevgilisi ile NFL yıldızı Brady arasında filizlenen aşka baktığı söyleniyor "

Sayfa Altı". "Şu anda bekle ve gör tutumu izliyor" dedi. "[Brady ve Shayk] henüz aşklarını ilan etmediler. Bu iki ya da üç hafta içinde bitebilir.”

Bradley Cooper ve Irina Shayk 2015'ten 2019'a kadar bir çiftti ve birlikte bir kızları var

Fotoğraf: WireImage

Aralarında neler olup bittiğini yalnızca onlar biliyor. Ancak bir şey açık: Onlar sadece kızları için en iyi ebeveyn olmak istiyorlar.

Hatta Bradley ve Irina'nın küçük Lea'nın kardeşi olan başka bir çocuk sahibi olmak istedikleri bile söylendi. Ancak onların bu planları zaten reddettikleri söyleniyor.

Öyle ya da böyle. Hayranlar, Irina'nın eski sevgilisi ve kızının babasıyla tatilde olmasından memnun. Ona Instagram'da şunu yazıyorlar: "Bu şimdiye kadar gördüğüm en havalı ortak ebeveynlik. Lea'ya iyi bir ebeveyn olmak için en iyi arkadaşlar olarak kalırsınız. Veya ayrıca: "Lea çok havalı bir anneye ve çok havalı bir babaya sahip."