Gigi Hadid Leonardo DiCaprio hakkında ne düşünüyor?


Gigi Hadid Leonardo DiCaprio hakkında ne düşünüyor?

Gigi Hadid bekarlık sultan,lık ve hayatının tadını çıkarıyor

Akşam yemeği randevuları, birlikte partiler, hatta ebeveynleriyle tanışmak bile - Gigi Hadid ve Leonardo DiCaprio son birkaç aydır birlikte çok zaman geçiriyorlar. Peki aralarında gerçekte neler oluyor?

Onlar sadece arkadaş mı? aralarında duygusal birliktelik olmayıp sadece cinsel ilişki olan iki kişi? Veya bir çift mi? Son haftalarda ve aylarda, 28 yaşındaki Gigi Hadid ve 48 yaşındaki Leonardo DiCaprio'nun ilişki durumu hakkında çok fazla spekülasyon yapıldı. Her ne kadar bazıları süpermodel ile Hollywood yıldızının bir çift olmasını istese de bu konuda pek fazla spekülasyon yok gibi görünüyor.


Gigi Hadid ve Leonardo DiCaprio çıkmıyor

Yaklaşık bir yıldır Gigi ve Leo'nun, Eylül 2022'de New York Moda Haftası gösteri sonrası partisinde birlikte parti yaptıktan sonra arkadaştan da öte oldukları söyleniyordu. Daha sonra birkaç kez halka açık yerlerde birlikte göründüler, restoranları, kulüpleri ve partileri ziyaret ettiler. Paparazziler, modeli ailesiyle birlikte akşam yemeğinde fotoğraflamayı bile başardı. Gözlemciler ikisi arasında daha fazlası olduğundan hemen emin oldular. Sonuçta sarışın güzelliğin Leo'nun av planına tam olarak uyması şaşılacak bir şey değil. Ama durum çok farklı gibi görünüyor. Bir kaynağın "Us Weekly"de vurguladığı gibi, ikisi sadece arkadaş ve pek de yakın değiller: "Leo ve Gigi hala ara sıra birbirleriyle konuşuyorlar ve benzer arkadaş çevrelerinde oldukları için birbirlerini oldukça sık görüyorlar." İçeriden biri şunu ekledi: "Birbirlerine saygı duyuyorlar ve birlikteyken eğleniyorlar ama bu Gigi'nin isteyeceği türden bir ilişki değil."


Gigi bekar hayatının tadını çıkarıyor

Model, 30 yaşındaki Zayn Malik'ten ayrıldığından beri bekar ve görünüşe göre şimdilik böyle kalması gerekiyor: "Bekar olmaktan fazlasıyla mutlu ve kızına ve kariyerine odaklanıyor." İkilinin tanıdıkları dergilere defalarca Gigi ve Leo'nun çıkmayacağını, sadece arkadaş olduklarını vurgulamıştı.