Kanye West Venedik'te: pantolonu indirmiş ve kızın kafası kucağında


Kanye West Venedik'te: pantolonu indirmiş ve kızın kafası kucağında

Pantolonunu indiren ve başını kucağına koyan, Kanye WEST burada mı acaba?

Venedik'te rapçi Kanye West'le birlikte teknede tuhaf sahneler yaşandı. Ceketinin altından çıplak kalçaları görünüyordu ve Ocak ayında özel bir törenle sonsuz aşka yemin ettiği yeni aşkı Bianca karşısındaydı.

'Skandal rapçilerden pek çok şeye alışkınsınız ama lütfen bunu görmek istemeyin..'

İtalya'da Kanye West (46) pantolonunu düşürüyor ve hiç çekinmeden bir tekneyle Venedik'e doğru yol alıyor. Burada neler oluyor?

Yeni eşi Bianca Censori (28) ile tatile çıkan Kim Kardashian'ın (42) eski sevgilisi, daha önce de İtalyanların kaşlarını çatmasına neden olmuştu. Sadece çoraplarıyla dolaştığı için değil. Ama aynı zamanda Bella Italia'daki sevdiği kişi, sakinlerin canını sıkacak şekilde, uzaktan sanki çıplakmış gibi görünen kıyafetler giyiyordu.


'Şimdi Kanye West bir adım daha ileri gidiyor ve nehir taksisinde kıçını gösteriyor!'

Yüzü siyah kıyafetlerle gezerken nasıl maskeliyse, hayallerindeki kadınla Venedik'in su yollarında tekne turuna çıktığında da arkası açığa çıkmıştı.

Rahat olmaya çalışırken pantolonu yanlışlıkla mı düştü? Ve fark etmedi mi? Oldukça farklı görünüyor..


'Kanye West, Venedik'te bir teknede çıplak poposunu sergiledi'

Fotoğraf: eylem basın

Olay yeri fotoğrafları tuhaf görünüyor. Teknenin arka kısmında ceketi ve bel kısmı aşağıda oturuyor. SHE önden kucağına yaslanmış gibi görünüyor. Hatta bazen teknenin biraz aşağısında rapçinin önünde dururken kalçalarına yaslanıyormuş gibi görünüyor. Çoğu kişi için kafa sineması hemen başlıyor..


Peki hiç utanmadan Güney'deki Batı'yı mı kontrol ediyordu? Her durumda ahlaki bir pusula yoktur! Meraklı: Kaptan el sallamadı, kaygan gidişatın devam etmesine izin verdi.


'Kucağımda bir kafa, neler oluyor? Venedik Film Festivali'

Fotoğraf: eylem basın

'Kanye teknenin arka tarafında eyersiz otururken Bianca'sı hemen önünde duruyor'

Fotoğraf: eylem basın

Çift, çok sayıda turistin yanlarından geçip gitmesinden, cep telefonlarını çıkarmasından ve belki de ikisinin halka açık alanda "Amore" yapıp yapmadığını merak etmesinden rahatsız görünmüyordu. Kanye ve Bianca'nın gözleri sadece birbirlerinden ve belki biraz da etraflarındaki güzel çevreden hoşlanıyordu.


Rapçi ve eşi tekneden indiğinde her şey kesinlikle yerli yerine dönmüştü. İkisi el ele tutuşarak tısladılar. Diz boyu bir trençkot giyiyordu, yine elinden geldiğince yüzünü bir kazak altında saklamaya çalıştı. Ama artık herkes onun çıplak kıçını biliyor!

Kanye West, sevgilisiyle el ele aşk gemisinden ayrılırken hâlâ yüzünü kazağının arkasına saklamak istiyor. Trençkotuyla sanki biraz su mırıldanamıyormuş gibi görünüyor

Fotoğraf: eylem basın