Ambrosio Richard Lee'den iki yıllık ilişkiden sonra ayrıldı


Ambrosio Richard Lee'den iki yıllık ilişkiden sonra ayrıldı

Süpermodel Alessandra Ambrosio'nun partneri Richard Lee'den ayrıldığı söyleniyor. İkisinin iki yıldır ilişkisi vardı.

Medya ve hayranlar aynı fikirde: 42 yaşındaki "Alessandra Ambrosio ve 41 yaşındaki model erkek arkadaşı Richard Lee ayrıldı". Daily Mail, çiftin iki yıllık aşkın ardından ilişkilerine son verdiğini öğrendiğini iddia ediyor.

İçeriden biri yayına "Bu yaz birlikte pek vakit geçirmediler" dedi. İki modelin Instagram profillerinde de aşık çiftlerle ilgili herhangi bir gönderi bulamazsınız.

Alessandra Ambrosio Richard Lee ayrıldı.

“Victoria's Secret” modelinin geri dönüşünü beğendiniz mi?

İddia edilen aşk ilişkisinin nedeni? Ünlülerde sıklıkla olduğu gibi, yoğun programın onların özel mutluluklarının tabutuna çakıldığı söyleniyordu, bu nedenle iki çocuk annesi ve partneri giderek birbirlerinden uzaklaşıyordu. "Arkadaşları ve çocuklarla birlikteydi ve kendisi de çalışıyordu, bu yüzden ayrıldılar ve bir süre birlikte olamadılar." Mekansal ayrılık sonuçta aşkın sona ermesine yol açtı. .

İsimsiz muhbir, romantik bir geri dönüş ihtimalinin kesinlikle mevcut olmasına rağmen, bunun daha çok bir temenni olduğunu ekledi çünkü: "Onu her zaman çok sevmişti, belki bunu hallederler ama aylardır ayrılar. Yani bu pek olası değil." .

Ancak Alessandra Ambrosio yas tutan biri değil.

"Ancak Alessandra Ambrosio yas tutan biri değil, her zaman iyi bir ruh halindedir ve aşkın sona ermesinin ruh halini bozmasına izin vermez. Mesela yazı İbiza'da geçirdi ve geçen ay sevgili kızı Anja'nın 15. yaş gününü kutladı. Arkadaş Richard Lee bu özel günü kaçırdı.."

İkilinin son fotoğrafı paparazziler tarafından haziran ortasında, eski çift Kaliforniya'nın Santa Monica sahilinde birlikte voleybol oynarken çekildi .

Bu fotoğraflarda bile sevgiliden çok iyi arkadaşlara benziyorlardı; Alessandra Ambrosio ve Richard Lee muhtemelen bunu şimdi fark etmişlerdir..