George Clooney Como Gölü'ndeki villası'nı satışa çıkardı


George Clooney Como Gölü'ndeki villası'nı satışa çıkardı

George Clooney Hepsi Amal yüzünden: Hollywood yıldızı Como Gölü'ndeki villasından mı ayrılıyor?

George Clooney'nin Como Gölü'ndeki ünlü villasını satmayı planladığı ve yakında "Arrivederci" diyebileceği yönünde söylentiler var. Bu adımın iddia edilen nedeni ise eşi Amal olabilir. Villayı 100 milyon euro bedelle satmak istediği bildirildi.

George Clooney, paparazzilerin ilgisinden o kadar bunaldı ki sonunda evini satışa çıkardı. Ünlü oyuncu, Como Gölü'ndeki evini 107 milyon dolara satıyor.

Hollywood’un gözde isimlerinden George Clooney, milyon dolarlık eviyle gündemde. Clooney’nin evi aslında yıllardır söylentilerin odağında.

Aktör George Clooney eşi Amal ile Como Gölü'ne veda etmeyi mi planlıyor? "Sayfa Altı"nın haberine göre aktör nihayet kuzey İtalya'daki villasını satıyor.

George Cloonery villayı 100 milyon euroya satacak mı?


“New York Post” ünlüler portalı, Hollywood yıldızına yakın içeriden birine gönderme yapıyor. Buna göre Clooney mülkünü 100 milyon euro gibi yüksek bir bedelle piyasaya sürdü. Bir süredir villayı satmak istediği yönünde söylentiler dolaşıyordu. Como Gölü'nde kendisini pusuya düşüren çok fazla paparazzi olduğu için bunu 2010 gibi erken bir zamanda düşündüğü söyleniyor. Avukat Amal'ın düğününün ardından spekülasyonlar yeniden alevlendi. O dönemde bir kaynağın Page Six'e aktardığına göre, "George bölgeyi ve orada yaşayan insanları seviyor ancak şehirdeyken gördüğü ilginin farkında." "Düşündüğü villa için büyük bir teklif aldı ve İtalya'nın başka bir bölgesinde daha az erişilebilir başka bir mülk satın alacak."


Amal Clooney Fransa'da yaşamayı tercih etmeli


Bunun yerine çift, iki yıl önce Provence'taki Domaine du Canadel mülkünü satın aldı. Amal Clooney'nin Fransa'yı tercih ettiği söyleniyor. Como Gölü'ndeki villa artık gizlice, reklamsız satılacak.

George Clooney'nin mülkü 2002 yılında Heinz ailesinden 10 milyon dolara satın aldığı bildirildi. Uzun süre aktörün çeşitli kız arkadaşlarını getirdiği "bekar villası" olarak biliniyordu. Halen eşiyle birlikte düzenli olarak orada kalıyor. Yaz boyunca, altı yaşındaki ikizlerin ebeveynleri bölgedeki çeşitli restoranlarda görüldü.


Bu Haber hiç Kaçmaz

Tikla bu Haber hiç Kaçmaz

Bu Haber hiç Kaçmaz