Kardashian'in hayranları kıvrımlarının kaybolmasından endişe ediyor


Kardashian'in hayranları kıvrımlarının kaybolmasından endişe ediyor

Kim Kardashian önemli ölçüde zayıfladı: kot pantolonu neredeyse eşek arısı belinden kayıyor gibi görünüyor.

Instagram, dört çocuğunun kendisi için tasarladığı yeni kot pantolonu gösteriyor. Ancak hayranlar, normalden tamamen farklı bir nedenden dolayı da olsa, yalnızca vücuduna dikkat etti..

Kim Kardashian (42) aslında 364 milyon takipçiye ulaşmak istiyordu

42 yaşındaki kısa üstle poz veriyor ve fotoğrafta son derece zayıf görünüyor. Kim'in her zaman ince bir beli vardı. Ancak kıvrımları aynı zamanda orta bölümünün ötesine daralmış gibi görünüyor.

Kim Kardashian 2016: Kıvrımları onu dünyaca ünlü yaptı. Şimdi Instagram'da bir kullanıcı şunu soruyor: "Eğriler yakında geri gelecek mi?"

Kim'in görünüşünü değiştirmeye devam etmesi stil ikonu için yeni bir şey değil. Ama kıvrımları kaldı. Sonuçta süper kadınsı kum saati figürünü bir trende dönüştüren kişi SHE'ydi. Artık Kim, gittikçe küçülen yeni vücudunu gururla sergileyerek kilo vermeye devam ediyor..

"Hayranlar endişelerini dile getiriyor: "Bu bir çocuk beli" veya "Bu bel... ortalama bir kadın için gerçekçi değil","

fotoğrafın altındaki yorumlardan bazıları. Bir kullanıcı şu uyarıda bulunuyor: "Çok zayıfsın Kim. Yaptığınız şey çok tehlikeli." Bir başkası şöyle diyor: "Gerçekten hasta göründüğünüzü düşünüyorum. Bir beslenme uzmanına görünmelisiniz.” .

Kim Kardashian bu tür yorumlardan pek etkilenmiyor. Kıyafetli ve kıyafetsiz selfieler paylaşmaya devam ediyor, tatilde ve spor yaparken kendini gösteriyor. Kişisel antrenörüyle birlikte verdiği sıkı eğitim sayesinde ancak bu kadar değiştiğini anlatıyor..

Kız kardeşi Khloé Kardashian (39) da aşırı kilo kaybıyla manşetlere çıktı. Her ikisi de Ozempic kilo verme enjeksiyonu sayesinde kilo verdikleri yönündeki söylentileri reddediyor.

"Multimilyoner Elon Musk (51) ilaçla kilo verdiğini itiraf etti.","

Ozempic aslında şeker hastalarına yönelik, kan şekeri seviyesini düşüren bir ilaçtır. Ayrıca Ozempic iştahı azaltır. Multimilyoner Elon Musk (51) ilaçla kilo verdiğini itiraf etti..

Khloé, vücudunu "zayıf" ve "rahatsız edici" olarak nitelendiren bir Instagram yorumuna yanıt olarak "Yıllarca süren antrenmanımı itibarsızlaştırmayın" yorumunu yaptı. 39 yaşındaki oyuncu şunları söyledi: "Antrenman yapmak için haftanın beş günü sabah 6'da kalkıyorum. Lütfen varsaymayı bırakın.".

Kim'in eğri sermayesini zayıflık takıntısıyla boşa harcayıp harcamadığı sorusu hala devam ediyor? Çünkü onları -akıllıca pazarlanan- zengin ve ünlü yapan, herhangi bir özel yetenek ya da yetenek değil, fiziksel boyutlarıydı.

Ancak son birkaç yılda oluşturduğu marka göz önüne alındığında, artık kimsenin Slim Kim'le ilgilenmesi pek mümkün görünmüyor. Kavisli Kardashian'lar aynı zamanda ince kız kardeşler olarak da yeterince para kazanacaklar..