Paul Walker bugün 50 yaşında olacaktı: kızın'dan duygusal sözler


Paul Walker bugün 50 yaşında olacaktı: kızın'dan duygusal sözler

Paul Walker'ın Anıları: Meadow'un Kızı, siyah beyaz fotoğrafını Instagram'da yayınladı

Kimse Paul Walker'ı kızı Meadow (24) kadar sevmedi. Kasım 2013'te Porsche'de yolcu olarak trafik kazasında hayatını kaybeden babasını kaybetti. Paul Walker Salı günü 50 yaşında olacaktı.

'Hızlı ve Öfkeli' dizisiyle hayranların favorisi haline gelen film yıldızının kızı, kazanın ardından otomobil devi Porsche'ye dava açtı ve mahkeme dışında anlaşmaya varıldı. Ancak çocukluğunda koruyucusundan mahrum kalan Meadow, o günden bu yana Papa Paul'un mirasını her yıl hatırlamaya devam ediyor. Hatta yeni onuncu “Hızlı ve Öfkeli” filminde küçük bir konuk oyuncu olarak yer alıyor.


Meadow, babası Paul'u kaybettiğinde 15 yaşındaydı, bu fotoğraf onun ölümünden kısa bir süre önce çekildi


Meadow, "İlk film ben bir yaşındayken vizyona girdi!" dedi. “Sette babamı, Vin'i, Jordana'yı, Michelle'i, Chris'i ve diğerlerini ekranlarda izleyerek büyüdüm. Babam sayesinde Fast ailesinde doğdum. Artık bunun bir parçası olduğuma da inanamıyorum."

Artık “koruyucu meleği”ni 50. yaş gününde Instagram üzerinden tebrik ediyor.


Dokunaklı ve dürüst sözleri: “Sevginiz, rehberliğiniz, dostluğunuz, güneş ışığınız ve bana dünyadaki tüm güzellikleri görmemi sağladığınız için teşekkür ederim. Sen tanıdığım en nazik, en mütevazı, cömert ve şefkatli ruhsun. Bana küçük yaştan itibaren herkese saygılı davranmayı, iyilik yapmayı ve gezegenimize bakmayı öğrettin. Seni seviyorum ve her gün özlüyorum."


Yine de bir aile buldu: “Hızlı ve Öfkeli” ekibinde. Bugün özellikle Paul'un kardeşi gibi olduğu söylenen Vin Diesel'den (56) destek buluyor. Hollywood yıldızı onun vaftiz babasıydı ve aynı zamanda Meadow, 2021'de aktör Louis Thornton-Allan ile evlendiğinde düğününde sağdıcıydı.


“Çarpışma Rotasında” – Paul Walker'ın trajik ölümüyle ilgili 6. Fragman teorileri


Meadow ayrıca deniz biyolojisi öğrencilerini destekleyen Paul Walker Vakfı'nı da kurdu. Paul hevesli bir sörfçüydü ve suyu ve sakinlerini seviyordu. Hayatı boyunca "Fit for Fun" ile yaptığı bir röportajda şunu açıkladı: "Denizin benim ruhum olduğuna inanıyorum, o benim organik bir parçam."


Aktör arkadaşımız Vin Diesel de bir doğum günü mesajında ??eski arkadaşını onurlandırdı: “Dünya artık aynı değil kardeşim... tür olarak mücadele ettiğimizi söyleyebiliriz. Ama seni düşündüğümde gülümsüyorum ve her şeyin yoluna gireceğini biliyorum."

Paul Walker bu yıl Hollywood Walk of Fame'de bir yıldızla onurlandırılacak.

Etiketler