Kanye West Berlin'de kebap yedi: 'Bahşiş vermedi'


Kanye West Berlin'de kebap yedi: 'Bahşiş vermedi'

Rap milyoneri Berlin'de kebap yiyor "Kanye bahşiş vermedi"

Lezzetli ferahlık! Kanye West ve Bianca Censori, Berlin'de bir parkta bankta döner kebabı yediler

ŞAKA DEĞİL! Skandal rapçi Kanye West (46) ve ortağı Bianca Censori (28) her zamanki gibi sıkı tenleriyle Bella Italia'dan Berlin'e uçtu. Perşembe günü saat 14.30 sıralarında Kreuzberg'deki yerel snack bar "Mustafa'nın Döner Kebap"ında kendimize bir şeyler ikram ettik.

Kalbimingülü öğrendiği gibi rapçi oldukça cimriydi.

Gizli görünüşü ters tepti. Kanye West ve sevgilisi mimar Bianca Censori, Kreuzberg'deki Mehringdamm metro istasyonunda olay yarattı. Yüzünün çoğunu kaplayan bir kazakla tamamen siyah giyinmişti., Bianca Censori görünümünde yarı çıplak.

İki yaşayan sergi gibi! Ziyafetlerinin ardından West ve Censori bir sanat galerisini ziyaret etti

Berlin'in kült kebapçısı önünde oluşan uzun kuyrukları da gözden kaçırmak mümkün değildi elbette. Uzun bir kuyruktan bahsetmişken, müzisyen ve Bianca'sı sıranın kendilerine gelmesi için yarım saat beklemek zorunda kaldı. Sırada,ki millet ilerlemeyi hiç umursamıyorlar!


Kanye West'in Döner'de sipariş ettiği şey bu

Peki bu tam olarak nasıl oldu? Tartışmalı dünya yıldızı emri ne oldu?


KALBIMINGÜLÜ, “Mustafa’nın Döner Kebabı”nı sordu. Çalışan Abdullah şöyle anlatıyor: “Onun geldiği gibi ben de geldim. Bir arkadaşı -sanırım Türk'tü- dört kebap ısmarladı. Üçü tam, biri soğansız. Sonra içecekler, kola, ayran ve benzeri şeyler var ama ne kadar olduğunu tam olarak hatırlamıyorum.”

Abdullah (solda) bir meslektaşıyla birlikte Berlin'in en popüler kebabını hazırlıyor


Fatura 30 avrodan fazla geldi: kebap artı içecekler başına 7,10 avro. Multimilyoner için mutlak bir pazarlık. En azından öyle düşünebilirsin.

Abdullah gülüyor ve şöyle diyor: “Kanye bahşiş vermedi.” Affedersiniz? Belki ABD'li yıldız normal şekilde sıraya girmek zorunda kalmaktan o kadar da memnun değildi.


Tuhaf bir görüntü! etli sosis tarzında, tamamen siyah renkte - Kanye West ve Bianca Censori yaklaşık yarım saat boyunca atıştırmalık büfesinde bu şekilde sıraya girdiler

Ancak bu durum çalışanı rahatsız etmiş gibi görünmüyordu; Kim Kardashian'ın eski kocası ve arkadaşı hakkında oldukça olumlu bir izlenime sahipti. "Çok iyiydi ama konuşmuyordu. O da konuşmadı."

Abdullah'ın aklında kalan ise Kanye'nin maskeyle dolaşmasıydı. “Tamamen kapalıydı.” Bu durum çalışan için hala önemli bir gelişmeydi çünkü kendisinin de belirttiği gibi Abdullah ilk kez bir ünlüyü iş yerinde gördü. Ve sonra da gerçek bir dünya yıldızı.


Bu arada başka hiçbir şey olmadı. Rapçi ve arkadaşları siparişlerini aldıktan sonra görev bilinciyle ve gerçekçi bir şekilde parktaki bir bankta yemeklerini yediler.


Bu Haber hiç Kaçmaz

Bu Haber hiç Kaçmaz

Bu Haber hiç Kaçmaz