Sylvester Stallone ve Jennifer Flavin Toronto'da kol kola gülümsüyorlar


Sylvester Stallone ve Jennifer Flavin Toronto'da kol kola gülümsüyorlar

Kol kola ve birbirlerine âşık Sylvester Stallone ve eşi Jennifer Flavin, Toronto'da kırmızı halıda göründüler.

77 yaşındaki Sylvester Stallone ve 55 yaşındaki Jennifer Flavin, Cumartesi akşamı Toronto Uluslararası Film Festivali'nde bir çiftin gösterisinde kıyafetleriyle ışıltılı ve zarif göründüler. Yeni Netflix belgeseli "Sly"nin galasında oyuncu, siyah gömlek, siyah elbise ayakkabısı ve gümüş saatle kombinlediği şık lacivert takım elbiseyi giydi

.

Eşi Jennifer Flavin, ünlü kocasıyla kol kola girdi ve siyah midi boy dantel elbisesiyle flaş fırtınasına hakim oldu. Kıyafet özellikle sofistike yakası ve güzel girişimcinin dar belini vurgulayan siyah deri kemeriyle etkileyiciydi.


Sylvester Stallone ve Jennifer Flavin Toronto'da kol kola gülümsüyorlar.

Ayrıca zarif küpeler, kemerle uyumlu bir el çantası ve yüksek topuklu gümüş stilettolar da seçti. Sarı saçlarının dalgalar halinde omuzlarına düşmesine izin verdi. Makyaj yaparken bol miktarda allık kullanıyor, maskara ve eyeliner ile gözlerini vurguluyordu.


Boşanma telaşından sonra yeniden ilk günkü gibi aşık oldum

Stallone ve Flavin 1988'de tanıştılar. 1990 yazında ikili ilk kez Los Angeles'ta kırmızı halıda birlikte göründü. Ama bir düğünün yine de beklemesi gerekecekti. Bunun yerine popüler model ile oyuncu ilk kez 1994 yılında ayrıldı. Daha sonra tekrar birbirlerini buldular ve 1997'de evlendiler. İkili, 2022 yılının Ağustos ayında Flavin'in boşanma davası açtığı ayrılık haberiyle şoke oldu. Ancak bir ay sonra çift tekrar bir araya geldi. O zamandan beri düzenli olarak birlikte ortaya çıktılar ve yeniden aşık oldular. Çiftin Sophia Rose (27), Sistine (25) ve Scarlet Rose (21) olmak üzere üç kızları var.


Stallone'un 73 yaşındaki Sasha Czack ile olan ve 1985'te boşanmayla sonuçlanan ilk evliliğinden 44 yaşındaki Seargeoh ve Sage (1976-2012) adlı oğulları doğdu; ikincisi 2012'de kalp hastalığı nedeniyle öldü. Stallone, 1985'ten 1987'ye kadar 60 yaşındaki Brigitte Nielsen ile evliydi.